Ευχάριστα νέα για τον Διονύση Σχοινά - Στο πλευρό του η Καίτη Γαρμπή

Μεγάλες χαρές στο σπίτι τους!

Ευχάριστα νέα για τον Διονύση Σχοινά - Στο πλευρό του η  Καίτη Γαρμπή

Τα νέα για τον Διονύση Σχοινά φαίνεται να είναι πολύ ευχάριστα, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να σημειώνει μία πολύ μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του, και την αγαπημένη του σύζυγο, Καίτη Γαρμπή, να βρίσκεται σε κάθε περίπτωση στο πλευρό του.

Ακόμα μία φορά μας παρασύρει στο ρυθμό του ο Διονύσης Σχοινάς, με τη νέα του επιτυχία «Αλλάζω», που βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του airplay chart και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views!

Το «Αλλάζω», τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουλής, είναι μία δυνατή ερωτική μπαλάντα, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Διονύση Σχοινά, που μπήκε αμέσως στη λίστα με τις αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες που μας έχει χαρίσει ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, κλείνουν 23 χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε τι δώρο πήρε ο τραγουδιστής στη σύζυγό του!

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records, ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και βρίσκεται σταθερά στη δεκάδα του ελληνικού official airplay chart by MediaInspector!

Παράλληλα, το κινηματογραφικό music video του «Αλλάζω», σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, μπήκε στα trends του YouTube, όπου μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο views!

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή

Ευχάριστα νέα για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Μια αποκάλυψη έγινε για το ζευγάρι, πως από τον ερχόμενο χειμώνα θα βρεθούν μαζί και επί σκηνής. Η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν το 1995.

Ο Νίκος Γεωργιάδης σήμερα Πέμπτη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», έκανε μια αποκάλυψη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως αν όλα πάνε καλά την επόμενη σεζόν, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, θα βρεθούν στην ίδια σκηνή.

Και οι δυο τους περίοδο της καραντίνας, έκαναν αρκετά lives μέσα από τα προσωπικά τους social media και διασκέδαζαν πολύ με τους followers τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το ζευγάρι θεώρησε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενώσουν τις δυνάμεις τους και επαγγελματικά.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν το 1995, δείτε ωστόσο και τα όσα είπε για την γυναίκα του ο Διονύσης Σχοινάς. Έβγαλαν τα μάτια του καρδούλες.

Δείτε το βίντεο: