Καίτη Γαρμπή: Κλείνει 23 χρόνια γάμου με τον Διονύση Σχοινά και δεν φαντάζεστε τι δώρο της πήρε

Λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καίτη Γαρμπή: Κλείνει 23 χρόνια γάμου με τον Διονύση Σχοινά και δεν φαντάζεστε τι δώρο της πήρε

Η Καίτη Γαρμπή κλείνει 23 χρόνια γάμου με τον Διονύση Σχοινά και δεν φαντάζεστε τι δώρο της πήρε.Η τραγουδίστρια και ο σύζυγος της αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Η τραγουδίστρια και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους εδώ και 23 χρόνια παραμένουν ερωτευμένοι έχοντας μάλιστα δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον γιο τους Δημήτρη. Σήμερα μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς κλείνουν 23 χρόνια από τη μέρα που παντρεύτηκαν.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, ο Διονύσης Σχοινάς πρόσφερε στη σύζυγό του μια ανθοδέσμη με 23 κόκκινα τριαντάφυλλα.Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε για την γυναίκα του ο Διονύσης Σχοινάς. Έβγαλαν τα μάτια του καρδούλες.

Εκείνη όπως ήταν αναμενόμενο δημοσίευσε στο Instagram το δώρο του γράφοντας: «23 υπέροχα τριαντάφυλλα! Όσα είναι και τα υπέροχα χρόνια που είμαστε μαζί! Σ ευχαριστώ αγαπημένε μου @dionisis_sxoinas».

Δείτε την ανάρτηση:

Λίγα λόγια για την Καίτη Γαρμπή που της έκανε δώρο ο Διονύσης Σχοινάς

Η Καίτη Γαρμπή (8 Ιουνίου 1961) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια.Μετράει ήδη 31 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία αποτελώντας μια από τις πιο εμπορικές ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με πάνω από 1.200.000 πωλήσεις δίσκων.

Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το 1997 με τον επίσης τραγουδιστή Διονύση Σχοινά και έχουν ένα γιο, το Δημήτρη, που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1999. Η πρόταση γάμου του τραγουδιστή στην τραγουδίστρια έλαβε χώρα στον αέρα του τηλεοπτικού σόου του Mega Channel "Μπράβο" με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997.

Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς δημιουργούς έχει δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει περισσότερα από 30 ντουέτα στη δισκογραφία. Χαρακτηρισμοί που της έχουν αποδοθεί από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι "διαχρονική τραγουδίστρια", "αυθεντική σταρ", "φωνή της καρδιάς μας", "Ελληνίδα ντίβα" και "πρώτη μούσα του Φοίβου".