Καίτη Γαρμπή: Έκανε κοντινό στο πρόσωπο της - Έτσι είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Θα μείνετε "παγωτό"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή: Έκανε κοντινό στο πρόσωπο της - Έτσι είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Κοντινό στο πρόσωπο της έκανε η Καίτη Γαρμπή και πόζαρε στο φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς. Η επιδερμίδα της είναι άψογη.

Η τραγουδίστρια το φετινό καλοκαίρι το πέρασε με την οικογένεια της, τηρώντας πάντα όλες τις οδηγίες για την προστασία της υγείας τους από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, το πόσο ωραία περνάνε μας το έδειχνε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω αναρτήσεων.

Πρόσφατα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε μέσα στην πισίνα της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Η ομορφιά της είναι απίστευτη. Δείτε και φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της.

Καίτη Γαρμπή χωρίς μακιγιάζ

Ολυμπιακών διαστάσεων η πισίνα που έχουν στο σπίτι τους η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς

Μία νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά βγήκε στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα, από την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα που έχουν στον κήπο. Ο γιος τους ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram του.

Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να πέρασε μία πολύ άσχημη περιπέτεια πριν από λίγο καιρό, όταν εισέβαλαν διαρρήκτες στο σπίτι τους ενώ ήταν όλοι μέσα, ωστόσο πλέον έχει αφήσει αυτή την ιστορία πίσω του και οι δύο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μαζί με τον γιο τους - δείτε τον εδώ πόσο έχει μεγαλώσει!

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σχοινάς αποφάσισε να ανεβάσει μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο του στην πισίνα.

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς σπίτι