«Παλάτι» το σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά - Φωτογραφία από τη βεράντα

Γεμάτη με φυτά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Παλάτι» το σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά - Φωτογραφία από τη βεράντα

Το σπίτι στο οποίο μένει η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Διονύση Σχοινά και τον γιο της, είναι σαν κανονικό παλάτι! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από την βεράντα της και προκάλεσε τις εντυπώσεις των followers της.

Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να πέρασε μία πολύ άσχημη περιπέτεια πριν από λίγο καιρό, όταν εισέβαλαν διαρρήκτες στο σπίτι τους ενώ ήταν όλοι μέσα, ωστόσο πλέον έχει αφήσει αυτή την ιστορία πίσω του και οι δύο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μαζί με τον γιο τους - δείτε τον εδώ πόσο έχει μεγαλώσει!

Η Καίτη Γαρμπή είναι λάτρης των social media και έτσι δεν χάνει την ευκαιρία να ανεβάζει μπόλικες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και να μοιράζεται τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και όταν ανέβασε την πιο υπέροχη φωτογραφία από την βεράντα της, η οποία μοιάζει με... ζούγκλα!

Η οργισμένη απάντηση της Καίτης Γαρμπή στην Dua Lipa - «Είσαι ανιστόρητη»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Καίτη Γαρμπή έδωσε μία οργισμένη και συνάμα εύστοχη απάντηση στην ανάρτηση που έκανε η Dua Lipa για τη «Μεγάλη Αλβανία», εξηγώντας της με πολύ ωραίο τρόπο, πως είναι ανιστόρητη!

H Dua Lipa, η οποία έχει καταγωγή από το Κόσοβο αλλά ζει στη Βρετανία, ανήρτησε πρόσφατα τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» σε Instagram και Twitter και δίχασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η εικόνα παρουσιάζει το λάβαρο που είχε πρωτοεμφανιστεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία τον Οκτώβριο του 2014, συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα: «Αυτόχθων, επίθετο (του κατοίκου ενός τόπου) ιθαγενής και όχι απόγονος μεταναστών ή αποίκων».

Η Καίτη Γαρμή έχει τρελάνει όλο το κοινό της με τις αναρτήσεις της στο Twitter, ενώ πρόσφατα έγινε και μάσκα για τον κορωνοϊό!

Τα δύο πρόσωπα, μάλιστα, που φαίνονται στη φωτογραφία είναι αυτό του ιδρυτή του αλβανικού κράτους Ισμαήλ Κεμάλι και του Αλβανού πολεμιστή Ίσα Μπολετίνι εθνικού ήρωα των Κοσοβάρων που πρωτοστάτησε στον ανταρτοπόλεμο κατά της Σερβίας το 1910.

Ο χάρτης ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, είναι αυτός της «Μεγάλης Αλβανίας», που εκτός των άλλων περιλαμβάνει ελληνικά εδάφη μέχρι και την Θεσπρωτία καθώς και την Κέρκυρα. Στο κάτω μέρος γράφεται η λέξη «Autochthonous», δηλαδή «Αυτόχθονες», δηλώνοντας πως οι περιοχές αυτές τους ανήκουν διότι ζουν χρόνια σε αυτές και δεν μετοίκησαν.

Η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πληθώρα χρηστών των κοινωνικών δικτύων από την Ελλάδα, τη Σερβία και τη Βόρεια Μακεδονία, με πολλούς από αυτούς να επικρίνουν την τραγουδίστρια και να την κατηγορούν ότι υποστηρίζει «το χειρότερο είδος εθνικισμού». Ωστόσο, η καλύτερη απάντηση ήταν εκείνη που της έδωσε η Καίτη Γαρμπή μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter. «Αν-ι-στό-ρη-το, επίθετο. Αυτό που δεν είναι συνεπές με την ιστορία ή με την ιστορική ανάλυση» έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια.

Πηγή: ethnos.gr