Καίτη Γαρμπή: Ο γιος της είναι ίδιος με τον Διονύση Σχοινά - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Δεν θα μπορέσετε να τους ξεχωρίσετε

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή: Ο γιος της είναι ίδιος με τον Διονύση Σχοινά - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έχουν μαζί ένα υπέροχο γιό που μαζί με τον Διονύση μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη και αν δείτε φωτογραφίες τους θα δυσκολευτείτε να κάνετε τη σύγκριση!

Ο Δημήτρης Σχοινάς λατρεύει τους γονείς του και δε χάνει ευκαιρία να περνάει χρόνο μαζί τους, όπως και να μοιράζεται φωτογραφίες στο Instagram από τις κοινές τους δραστηριότητες.

Όπως είδαμε σε φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι αδύνατον να κρυφτεί! Ο ίδιος σχολίασε χαριτωμένα: "My dad and me!"

Σχοινάς γιος ιδιοι

Παρακάτω οι φωτογραφίες που δείχνουν την εξόφθαλμη ομοιότητα του Διονύση Σχοινά με το γιό που έχουν μαζί με την Καίτη Γαρμπή

Σχοινάς γιος

Σχοινάς Δημήτρης

Κλείνει 23 χρόνια γάμου με τον Διονύση Σχοινά και δεν φαντάζεστε τι δώρο της πήρε. Δείτε το εδώ.

Ο Διονύσης Σχοινάς έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο στην Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή είχε τις προηγούμενες μέρες τα γενέθλιά της και για το λόγο αυτό, ο Διονύσης Σχοινάς αποφάσισε να της κάνει το πιο ξεχωριστό δώρο, το οποίο βέβαια συγκίνησε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια η οποία έσπευσε να το ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή τις τελευταίες μέρες στα social media και έχει καταφέρει να "κερδίσει" την καρδιά του Twitter μέσα από τα επικά σχόλια που κάνει και την επικοινωνία που έχει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μιας και λέμε ωστόσο για την Καίτη Γαρμπή, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε, το απόλυτο trend του κορωνοϊού. Μάσκες με την Καίτη Γαρμπή. Δείτε τες εδώ!

Έτσι, δε θα μπορούσε να μην ανεβάσει στο Instagram, το δώρο που της έκανε ο Διονύσης Σχοινάς προκειμένου να της πει τα "χρόνια πολλά" .

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή

««Μια βδομάδα μετά και συνεχίζονται τα γενέθλια δώρα!!! Συλλεκτικοί δίσκοι βινυλίου από λατρεμένο ελληνικό κινηματογράφο! Και πικάαααπ!!! Είμαι καταγοητευμένη από τον ήχο! Σ ευχαριστώ @dionisis_sxoinas .Χαίρομαι που με ξέρεις τόσο καλά», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στη φωτογραφία που ανέβασε.