Χωρίς του μύες και τα τατουάζ - Πως ήταν ο Light όταν δούλευε υποδοχή πριν γίνει διάσημος

Ήταν αγνώριστος

Instagram/nerogreco

Μπορεί τώρα o Light να είναι από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους τράπερς της Ελλάδας, ωστόσο, όπως όλοι οι διάσημοι είχε παρελθόν πριν γίνει celebrity. Τι και αν τώρα συζητιέται έντονα το όνομα του, λόγω διάφορων τραμπουκισμών, όπως στα MAD αλλά και λόγω του τσακωμού του με τον Snik, ωστόσο, όπως φαίνεται κάποτε ήταν πιο ήσυχος.

Συγκεκριμένα πριν γίνει γνωστός, δεν είναι τατουάζ αλλά και του μύες που έχει σήμερα, ενώ εργαζόταν υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά με το όνομα μάλιστα Χρήστος Ιωαννίδης το οποίο είναι και το κανονικό του.

Expand player

Έτσι ήταν κάποτε ο Light

Η κόντρα του με τον Πιλίδη

Ο Γιωρίκας Πιλίδης παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί σχετικά με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον γνωστό τράπερ, Light (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Snik τον είδα σε κάτι βιντεάκια. Το “παίζουν” ιστορία και στην τελική τους βλέπεις κάτω να τρώνε φάπες και να μην σηκώνονται να δώσουν. Να κάθεσαι να μιλάς ότι είσαι αλήτης και ότι έχεις μεγαλώσει έτσι και δεν ξέρω ότι είσαι ο Βασιλιάς της Ελλάδας και της Αγγλίας μαζί και μετά κάθεσαι και τρως φάπες, νομίζω δεν μπορείς να πεις ότι είσαι άνθρωπος με επίπεδο».

«Αν δεν ήμουν αθλητής και ήμουν κάποιος που δεν μπορώ να σταθώ για τον εαυτό μου θα με ήξερε πολύ καλά. Όταν βλέπεις Survivor και ξέρεις ότι κόβουν καρύδες, ε τότε ξέρεις ποιος είμαι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ σε συναυλία του Light - 47χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση και δίνει μάχη για τη ζωή του

"Κόλαφος" ο Light κατά του Πιλίδη - «Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω»

TAGS