Στημένος ο ξυλοδαρμός Light - Snik στα Mad VMA! Το βίντεο με όλη την αλήθεια

Το ντουκουμέντο που "καίει" τους 2 τράπερς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στημένος ο ξυλοδαρμός Light - Snik στα Mad VMA! Το βίντεο με όλη την αλήθεια

Χαμός επικράτησε πριν μια εβδομάδα κατά την διάρκεια των MAD VMA 2022 καθώς σημειώθηκε ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ Snik και Light, δυο τράπερς που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε τεράστια κόντρα.

Όλοι, είτε παρευρισκόμενοι είτε όχι, σχολίασαν τον εν λόγω καυγά ενώ μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ισχυρίστηκαν πως ήταν όλα στημένα από την διοργάνωση, μιας και λίγες ώρες μετά το συμβάν, ο Light δημοσίευσε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε μέλος της παραγωγής και του ζητούσε να του αλλάξουν θέση και να τον βάλουν μακριά από τον Snik, γιατί οι συνέπειες μόνο καλές δεν θα είναι (διαβάστε το εδώ).

Μάλιστα, ο Γιώργος Μανίκας σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως παρόλο που ήταν στο κοινό των μουσικών βραβείων, δεν φοβήθηκε καθώς, μιας και γνώριζαν πως οι 2 τράπερς θα πιαστούν στα χέρια. Ο ίδιος τόνισε πως ήταν κάτι καθαρά στημένο, μιας και την επόμενη ημέρα του τσακωμού, τόσο ο Light όσο και ο Snik έκαναν αναρτήσεις με links για το νέο τους τραγούδι…

Στημένος ο ξυλοδαρμός Light - Snik στα Mad VMA

Η μοναδική φωτογραφία του Snik με τον Light πριν τον τσακωμό

Μπορεί πλέον ο Snik με τον Light να είναι εχθροί, ωστόσο, κάποτε οι δυο τράπερς όχι μόνο ήταν κολλητοί αλλά είχαν βγάλει και τραγούδι μαζί. Ο πρώτος παιδί της ATH Records, ο δεύτερος της Capital Music, μοιράζονται και οι δύο την κορυφή και είναι επόμενο να υπάρχουν προστριβές μεταξύ τους, ακόμη και με την παραμικρή κίνηση.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν πριν κάποιους μήνες, όταν ο Snik ανέβασε βίντεο από την προπόνηση του box, λέγοντας πως άνετα ξαπλώνει κάτω τον Light με δύο χτυπήματα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν σε μηνύματα που είχε στείλει ο Light σε σελίδα blog που ασχολείται με την trap σκηνή στην Ελλάδα και η κόντρα ξεκίνησε! Ο Snik δήλωσε ότι ο Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση. Τότε ο Light ζήτησε εξηγήσεις από τον Snik και του είπε να λύσουν από κοντά τις διαφορές τους.

Στη συνέχεια ο Snik υποστηρίζει πως πήγε κάτω από το σπίτι του Light αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, ενώ είχε μαζί του και πολλούς ''φίλους'' για συνοδεία. Εν τέλει για να το λύσουν πρότειναν μάχη σε ring και μάλιστα με θεατές και εισιτήριο, ώστε να πάνε τα λεφτά σε φιλανθρωπικό σκοπό. Τελικά η μονομαχία ακυρώθηκε, μιας και δεν ήθελαν να προάγουν την βία σε νέα παιδιά και ανήλικους.

Μη έχοντας συναντηθεί καθόλου από το σκηνικό αυτό, η πρώτη τους συνάντηση μετά τα περιστατικά έγινε στα MAD VMA, όπου έγινε κυριολεκτικά χαμός. Τσακώθηκαν στα καθίσματα των celebrities και παραλίγο δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς. Η Έλενα Παπαρίζου οριακά δεν έπεσε κάτω, ενώ η Anastasia έσωσε με τα χέρια της μια άλλη κοπέλα για να μην την χτυπήσουν.

Μετά το σκηνικό και το απίστευτο κράξιμο από εκπομπές και τραγουδιστές, δεν έβαλαν μυαλό και συνέχισαν να προκαλούν με την στάση που κράτησαν στο instagram, αφού συνέχισαν να βρίζονται.

Άγνωστο παραμένει αν τελικά θα βρουν! Ωστόσο, εμείς να τους υπενθυμίσουμε πως κάποτε ήταν φίλοι και μάλιστα τα τραγούδια που έβγαζαν μαζί έκαναν μεγάλη επιτυχία.

 Η μοναδική φωτογραφία του Snik με τον Light πριν τον τσακωμό