Mad VMA 2022: Η Παπαρίζου τρέχει με τα ψιλοτάκουνα μακριά από τον καυγά - Το αποκαλυπτικό βίντεο

Τρομοκρατήθηκε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad VMA 2022: Η Παπαρίζου τρέχει με τα ψιλοτάκουνα μακριά από τον καυγά - Το αποκαλυπτικό βίντεο

Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος περίμενε πως και πως την βραδιά των Mad Video Music Awards, την γιορτή της μουσικής που ενώνει τους τραγουδιστές από όλα τα είδη. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για κανέναν καθώς Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια.

Η Παπαρίζου τρέχει μακριά από τον καυγά

Βέβαια όλο αυτό κλιμακώθηκε ενώ κόντεψαν να τραυματιστούν η Αναστασία και η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα η δεύτερη αποχώρησε από την διοργάνωση και δεν τραγούδησε ποτέ, όπως είχε σχεδιαστεί.

Σε βίντεο που ανήρτησε η Soula Glamorous φαίνεται πως η τραγουδίστρια τρομοκρατήθηκε από το σκηνικό και στην κυριολεξία έτρεξε με τις δίπατες γόβες για να ξεφύγει από το συμβάν.

Η απόφαση της Έλενας Παπαρίζου μετά τον καυγά στα Mad VMA

Η τραγουδίστρια ουσιαστικά φυγαδεύτηκε από το σημείο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η τραγουδίστρια ήθελε να καταθέσει μήνυση για σωματική βλάβη και εξύβριση, ωστόσο πριν από λίγη ώρα, μέσα από ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της, αποκάλυψε πως τελικά η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να μην κινηθεί νομικά.

To περιστατικό που διαδραματίστηκε ανάμεσα στους δύο τράπερς έφερε και την άμεση αντίδραση του Mega, το οποίο ξεκαθάρισε πως δε θα προβληθεί καμία σκηνή στην οποία εμπλέκονται οι δυο τους, είτε είναι act είτε βράβευση (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού).

«Το περιστατικό που συνέβη ήταν πολύ λυπηρό γι΄αυτό η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε. Δε θα καταθέσει μήνυση», ανέφερε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας.