Παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά - Η πρώτη αντίδραση της Αναστασίας μετά το ξύλο του Light και του Snik στα Mad VMA

Ήταν παρούσα στο σκηνικό και φυγαδεύτηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά - Η πρώτη αντίδραση της Αναστασίας μετά το ξύλο του Light και του Snik στα Mad VMA

Ο καυγάς του Snik και του Light στα Mad VMA είχε παράπλευρες απώλειες. Μία από αυτές ήταν και η Αναστασία. Η νεαρή τραγουδίστρια βρισκόταν ακριβώς στο σημείο όπου έγινε ο καυγάς και μάλιστα στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει (δείτε τα εδώ), φαίνεται να δέχεται και αυτή κάποια χτυπήματα, ενώ προσπαθεί να φύγει.

Η ίδια, δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους μετά το τέλος της διοργάνωσης, οι οποίοι αναρωτήθηκαν αν είναι καλά. Εκείνη με τη σειρά της, απάντησε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Αναστασίας για τον καυγά στα Mad VMA

«Μου στείλατε πολλά μηνύματα για το αν είμαι καλά. Δώξα τω Θεώ είμαστε καλά όλοι. Σας ευχαριστώ αγάπες μου για το ενδιαφέρον», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Αναστασία καυγάς VMA

Ο Light ξεμπρόστιασε την παραγωγή των Mad Vma μετά το περιστατικό

Ένα νέο μακροσκελές story δημοσίευσε ο Light στο λογαριασμό του στο instagram, επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το ξύλο που έπεσε με τον Snik στα Mad Vma 2022. Σε αυτό δεν παρέλειψε φυσικά να ''δικάσει'' την παραγωγή των βραβείων, κατηγορώντας τους ευθέως για ηθικούς αυτουργούς πίσω από τον καυγά που ξέσπασε.

«Μια φορά και μόνο για να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε. Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι ''βουνά'' και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο - επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο.

Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ότι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές την διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του Mad Tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας.

Στο επόμενο story τα χθεσινά μηνύματα μου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

Toπρώτο στόρυ του Light, όπου εξηγεί τι έγινε

Το sms του Light προς την παραγωγή του Mad Vma