MAD VMA 2022 - αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ο Light χώνει μπουνιά στον Snik και ξεκινάει ο χαμός

Κόκκινος συναγερμός στο στάδιο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
MAD VMA 2022 - αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ο Light χώνει μπουνιά στον Snik και ξεκινάει ο χαμός

Το βράδυ της Τετάρτης 22/6 έτυχε να είμαι κι εγώ μία από τις δημοσιογράφους που καλέστηκαν στα Mad VMA 2022 οπότε πήγα στο στάδιο Tae Kwon Do για να απολαύσω τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών και το τι είδαν τελικά τα μάτια μου δεν λέγεται! Το μόνο που δεν συζητιέται σήμερα είναι σίγουρα οι παρουσίες των τραγουδιών και τα βραβεία που δόθηκαν!

Εμ, έτσι είναι όταν βάζεις Snik και Light μαζί. Έπρεπε να το γνωρίζει η παραγωγή και να λάβει τα μέτρα της θα πω εγώ... το ίδιο είχε συμβεί στα βραβεία και το 2019, δεν ξέρω αν θυμάστε που σας είχα παραθέσει αποκλειστικό βίντεο που πάλι πλακώνονταν αυτοί οι δυο (δείτε το εδώ)... Τέλος πάντων, ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να δούμε τι πραγματικά συνέβη εχθές...

Τι συνέβη στα MAD 2022

Αφού όλοι οι celebrities πέρασαν από το κόκκινο χαλί - η Στικούδη φόρεσε ένα φόρεμα άλλο πράγμα! (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) - ξεκίνησε σιγά σιγά ο κόσμος να μπαίνει στο εσωτερικό του σταδίου. Εκεί είδα τον τράπερ Snik να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την σύντροφο που ξέρουμε πως έχει εδώ και κάποιους μήνες στο πλευρό του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) αλλά και την Ιωάννα Σαρρή να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα που λέμε και να περιμένει να απολαύσει τον σύντροφό της, Γιώργο Σαμπάνη, στο stage.

Αφού κάτσαμε όλοι στην θέση μας λοιπόν ξεκίνησαν τα πρώτα act με αυτό της Στικούδη να κλέβει την παράσταση (σας έχω ανεβάσει βίντεο στο instagram του Youweekly.gr και συγκεκριμένα στα stories, δείτε το εδώ). Η κοπέλα ήταν θεά!

Κι εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και... χαρούμενα ξεκίνησαν να "φεύγουν" στην κυριολεξία καρέκλες στο section των διάσημων και εννοείται πως έβγαλα το κινητό μου κι άρχισα την καταγραφή! Το Youweekly.gr έχει εξασφαλίσει σοβαρά αποκλειστικά πλάνα και σε ένα από αυτά φαίνεται ξεκάθαρα που ο Light σηκώνεται και ρίχνει μπουνιά στον Snik.

Μετά έγινε το έλα να δεις! Η Έλενα Παπαρίζου μάλιστα αποχώρησε μέσα στα νεύρα από την συγκεκριμένη κερκίδα βρίζοντας (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο).

Φήμες την θέλουν να κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και ξυλοδαρμό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, θα το ψάξουμε και θα σας ενημερώσουμε... Μέσα στον πανικό πάντως λιποθύμησε και η Τάμτα μάλλον από το στρες αφού την ώρα που τραγουδούσε ξαναφούντωσε ο καυγάς στην κερκίδα. Δεύτερη φορά ξύλο δηλαδή καλά διαβάσατε...

Βγήκε ο Θέμης Γεωργαντάς και διάφοροι τραγουδιστές (όπως ο Αργυρός, δείτε το βίντεο εδώ) στην σκηνή να παρακαλέσουν να σταματήσει αυτό το πράγμα. Που καταντήσαμε, να παρακαλάς για τα αυτονόητα. Κανένα σέβας στον χώρο, στους καλλιτέχνες, τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί αλλά και τα τόσα μικρά παιδιά που υπήρχαν.

Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ, μετά από αρκετή ώρα κι αφού ηρέμησαν κάπως τα πράγματα, ξεκίνησε ξανά η όλη φάση με τον Snik να ζητά συγγνώμη από το κοινό πάνω στο stage λίγο πριν τραγουδήσει (δείτε το βίντεο εδώ) αλλά και τον Light να παίρνει θέση (δείτε το βίντεο εδώ).

Σήμερα, αυτό που είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι πως η Έλενα αποχώρησε οριστικά από τα MVA, δεν έμεινε για να βγει στην σκηνή να τραγουδήσει και με όσους καλλιτέχνες είχε δρομολογηθεί να συνεργαστεί βγήκαν μόνοι τους στo stage..

Επίσης, ο κόσμος είναι εξαγριωμένος με το περιστατικό γιατί εκτός των άλλων υπήρχαν μέσα παιδιά ενώ η παραγωγή πήρε θέση με επίσημη ανακοίνωση... Ειδικά αφού την άδειασε ο Light στο instagram του, κάπως πρέπει να τοποθετηθεί...

MVA 2022 ξύλο αναρτήσεις Light

MVA 2022 ξύλο

Η ανακοίνωση της παραγωγής

MAD VMA 2022 ανακοίνωση για ξύλο

Τέλος πάντων, συντονιστείτε πάντως μέσα στην ημέρα έρχονται άπειρα αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά... Ήμουν εκεί και τα είδα όλα!