Mad VMA 2022: «Είμαστε κατά της βίας» - Η συγγνώμη του Snik και η πρώτη ανάρτηση μετά τον καυγά με τον Light

Τον φώναζαν Κεντέρη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad VMA 2022: «Είμαστε κατά της βίας» - Η συγγνώμη του Snik και η πρώτη ανάρτηση μετά τον καυγά με τον Light

Εποχές 2019 μας θύμισε ο έντονος καυγάς ανάμεσα στους τράπερ Light και Snik στα φετινά Mad Video Music Awards. Ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναγκάστηκε να ανέβει στην σκηνή και να ζητήσει από το κοινό να κατευνάσει την ένταση, ώστε να συνεχιστεί η τελετή.

Και όπως έπραξε και ο Light, έτσι και ο Snik, όταν εμφανίστηκε στην σκηνή με το δικό του act πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που τον αποδοκίμαζε έντονα.

Η δημόσια συγγνώμη του Snik στα Mad VMA

«Λοιπόν, αρχικά συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας οκ; Όταν είναι θέμα ζωής πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε το φιλαράκι μας πριν» είπε ο Snik ζητώντας συγγνώμη με τη σειρά του και προχώρησε στο act του.

Ενώ στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στα social media, φαίνεται πως ήταν ευδιάθετος, ενώ οι φίλοι του τον φώναζαν χαϊδευτικά Κεντέρη, λόγω του τρόπου που έφυγε από τον καυγά.

Η συγγνώμη του Light μετά τον καυγά με τον Snik

O Light αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από το κοινό για το περιστατικό που συνέβη. Συγκεκριμένα, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και μίλησε στο κοινό ζητώντας συγγνώμη για αυτό που προηγήθηκε.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά» είπε.