Mad VMA 2022: Δεν σταματά ο καυγάς μεταξύ Light και Snik - Η παρέμβαση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad VMA 2022: Δεν σταματά ο καυγάς μεταξύ Light και Snik - Η παρέμβαση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ανάμεσα στον Snik και τον Light καθώς για ακόμα μια φορά προκάλεσαν χαμό στα Mad VMA. Αυτή την φορά αναγκάστηκαν τα βραβεία να σταματήσουν δύο φορές και πολλοί από τους celebrities αποχώρησαν (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο).

Κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων και ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, δόθηκε εντολή από άνθρωπο της παραγωγής να σταματήσει το act της καθώς υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik.

Και ενώ τα πράγματα ηρέμησαν και οι διάσημοι επανήλθαν στις θέσεις τους, οξύνθηκαν και πάλι τα πνεύματα. Μάλιστα διεκόπη για δεύτερη φορά το σόου και οι άνθρωποι της παραγωγής να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Αργυρού στα MAD VMA

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη σκηνή και απευθύνθηκε σε όσους προκάλεσαν αυτή την ένταση λέγοντας: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του SNIK με τη νέα του σύντροφο

Μόλις λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, ο Snik και η νέα του σύντροφος Γιώτα Ιωαννίδου βρέθηκαν μαζί στα Mad Video Music Awards. Εκεί 23χρονη Θεσσαλονικιά έδωσε το παρών και έδειξε πόσο στηρίζει τον σύντροφό της σε κάθε του βήμα.

Εκείνος φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ πρόσεχε σαν κόρη οφθαλμόν την Γιώτα. Εκείνη φόρεσε το χρώμα που επέλεξε και η Ελένη Φουρέιρα για τα φετινά βραβεία το neon λαχανί. Το φόρεσε με πολύ κοντό φόρεμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε ένα ψηλό ponytail.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση, επιβεβαίωσε τις φήμες που τους θέλουν να είναι κάποιος μήνες μαζί, καθώς τα παιδιά είναι πλέον σίγουροι για τα θεμέλια της νέας τους σχέσης.