Σοκ σε συναυλία του Light - 47χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση και δίνει μάχη για τη ζωή του

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν μαρτυρίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ σε συναυλία του Light - 47χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση και δίνει μάχη για τη ζωή του

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στη δημοσιότητα μετά από μια συναυλία του Light και του Thug Slime στη Λεμεσό της Κύπρου. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως ένας 47χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γ.Ν.Λευκωσίας, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Φαίνεται πως τα περίεργα περιστατικά δεν έχουν τέλος για τα live των δύο διάσημων τράπερ, αφού και πριν λίγες μέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, που δείχνει τον Thug Slime να χαστουκίζει ένα αγόρι, που βρισκόταν στο κοινό του σε live που έκανε στις Σπέτσες, καθώς είχε προηγηθεί σκηνικό μεταξύ τους, όταν το αγόρι του πέταξε κάτι πάνω στη σκηνή.

Όλες οι πληροφορίες γύρω από το συμβάν με τον άντρα που χαροπαλεύει μετά τη συναυλία του Light

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν μαρτυρίες, παρά το γεγονός πως στον χώρο της συναυλίας, ήταν περισσότεροι από 800 θεατές. Αναμένεται να κληθούν για κατάθεση διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και οι διοργανωτές της συναυλίας. Ο 47χρονος όπως όλα δείχνουν είχε πάει στη συναυλία ως θεατής, ενώ βρισκόταν στον χώρο της μόνος όταν δέχτηκε την επίθεση στον εξωτερικό χώρο του αμφιθεάτρου, όπου διεξαγόταν η συναυλία.

«Γύρω στις 11:10 το ΤΑΕ Λεμεσού ενημερώθηκε από το Γ.Ν.Λεμεσού ότι είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο, από το Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος ήταν σοβαρά χτυπημένος. Από τις εξετάσεις που έγιναν έφερε κατάγματα στα πλευρά, στο πρόσωπο καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο», δήλωσε ο Λευτέρης Κυριάκου, υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού.