"Κόλαφος" ο Light κατά του Πιλίδη - «Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η κάμερα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 συνάντησε τον Light όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιωρίκα Πιλίδη. Μεταξύ άλλων ο γνωστός τράπερ δεν δίστασε να τοποθετηθεί και να πει την δική του άποψη.

Οι δηλώσεις του Light κατά του Γιωρίκα Πιλίδη

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή, οι συναυλίες ήταν πολύ όμορφες κι ο κόσμος το χάρηκε και το ευχαριστήθηκε. Κι εμένα μου άρεσε. Πολλά συγχαρητήρια του είπα». Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θύμισε μου ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω αδερφέ, πραγματικά δεν τον ξέρω. Καλή συνέχεια, να είστε καλά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και μπορεί να τα πούμε στην τηλεόραση κάποια στιγμή».

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ@@@οκάναλα, σήμερα που τον Θέμη...»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης χτύπησε την σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε και ο τραγουδιστής συνελήφθη. Το θέμα όπως είναι φυσιολογικό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ενώ πριν λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη στην οποία δικηγόρος του θα είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Μπορεί ωστόσο κάποιοι να στήριξαν τον τραγουδιστή μιας αι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχει κάνει κάτι τέοιο, ωστόσο άλλοι τον περίμεναν στη "γωνία".

Η είδηση προκάλεσε το ξέσπασμα του Light στο Instagram, ο οποίος έκρινε σκόπιμο να καταθέσει την άποψή του για το περιστατικό λίγες ημέρες μετά τον Live άγριο καυγά του με τον Snik στα MAD Music Video Awards. Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του λοιπόν απευθύνθηκε σε όλους εκείνους που μετά το επεισόδιο δημιούργησαν το χάσταγκ #Cancel_Trappers ενώ τώρα δεν βλέπει κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς...

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ...οκάναλα. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του… γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς. Ενώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα @@ κάνουν τρις χειρότερα. Δεν είδα κανένα cancel λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα» ανέφερε μεταξύ άλλων.