Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά η Κόνι Μεταξά λίγους μήνες με τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση;

Η απάντηση στα social media

Πηγή NDP

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Κόνι Μεταξά, η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον Μάριο Καπότση, με τον οποίο αμέσως μετά πέρασε ένα πολύ ρομαντικό μήνα του μέλιτος, με ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Αμερική.

Το ζευγάρι έχει πλέον επιστρέψει στη βάση του και η Κόνι Μεταξά, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Expand player

Τι απαντά η Κόνι Μεταξά στο ενδεχόμενο ενός παιδιού

Αυτή τη φορά, η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&Α με τους ακόλουθούς της, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Θες να κάνεις παιδί τώρα μια και παντρεύτηκες; Θα ήσουν η τέλεια τρελομαμά που θέλουμε όλοι!» ήταν η ερώτηση με την Κόνι να απαντά χαρακτηριστικά:

«Δεν πιστεύω πως ο γάμος είναι λόγος να κάνεις παιδί. Ούτε χρειάζεται να νιώθουμε πίεση να κάνουμε παιδί επειδή παντρευτήκαμε. Επίσης ο καθένας μπορείς να επιλέξει να προσπαθήσει να κάνει παιδί όποτε θέλει και όχι επειδή είναι παντρεμένος/η. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν παιδί. Κάποιοι μπορεί να θέλουν παιδί και όχι γάμο. Γενικά πιστεύω ότι είναι μια αδιάκριτη ερώτηση να κάνεις σε ανθρώπους γιατί υπάρχουν και γυναίκες ή ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί και προσπαθούν και δεν μπορούν».

Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου Καπότση

Το πρωί της Τετάρτης 7/9 η Ζώζα Μεταξά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικά, και μίλησε για τον γάμο της κόρης της, Κόνι Μεταξά, με τον Ολυμπιονίκη Μάριο Καπότση. Η ίδια εξέφρασε την χαρά που αισθάνεται, αλλά και την ευγνωμοσύνη για το γεγονός πως μπόρεσε να το ζήσει μαζί της, ενώ είπε και την γνώμη της για τον γαμπρό της.

Ανέφερε, δηλαδή, πως μόλις τον είδε είπε αμέσως πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο παιδί και στη συνέχεια εξήγησε πως δεν της αρέσει να παρεμβαίνει στην σχέση τους, καθώς είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.

«Μεγάλη ευτυχία. Με αξίωσε ο Θεός και έζησα τον γάμο του παιδιού μου. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για τον γιο που απέκτησα, γιατί απέκτησα ένα υπέροχο παιδί», επισήμανε αρχικά.

Και κατέληξε: «Μετά από ενάμιση δύο μήνες το ήξερε και ήμουν η πρώτη που το έμαθε. Δεν τον είχα γνωρίσει καν και μου το ανακοίνωσε εμένα, γιατί έπαιζε στο εξωτερικό και δεν τον είχα γνωρίσει ακόμα, αλλά μου λέει θα κατέβουμε κάτω και θα γίνει χαμός».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

230 ευρώ κοστίζουν οι μπότες που φόρεσε η Κόνι Μεταξά στη Νέα Υόρκη και έχουν κάνει θραύση - Τις έχει στο Mango με 89,99 ευρώ

Τα φόρεσε στις Μαλδίβες: Τα οικονομικά κομμάτια που θα χρειαστείς, για να αντιγράψεις το look της Κόνι Μεταξά