Πρόκειται για τον γάμο της χρονιάς - Εντυπωσιακές φωτογραφίες με την Κόνι ντυμένη νύφη και τον Καπότση στο πλευρό της

Θα τη θυμούνται αυτήν την ημέρα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρόκειται για τον γάμο της χρονιάς - Εντυπωσιακές φωτογραφίες με την Κόνι ντυμένη νύφη και τον Καπότση στο πλευρό της

Το Σάββατο 9/7 η Κόνι Μεταξά ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, αφού παντρεύτηκε τον καλό της Μάριο Καπότση στα Χανιά. Το ζευγάρι ήταν λαμπερό και από τις πρώτες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν φαίνεται ξεκάθαρα η ευτυχία τους.

Ξεκίνησαν από την εκκλησία με τους φίλους και την οικογένεια τους και στη συνέχεια έκαναν ένα φανταστικό πάρτι, στο οποίο όπως ήταν αναμενόμενο τραγούδησε ο πατέρας της νύφης, ο Λευτέρης Πανταζής. Μάλιστα μέσα απ0ό βίντεο και φωτογραφίες, που δημοσίευσαν φίλοι του ζευγαριού στο instagram, είδαμε και στοιχεία από το τραπέζι αλλά το έθιμο με τα ονόματα στη γόβα της νύφης.

Φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Γάμος Κόνι - Μάριος

Καπότσης - Μεταξά

Γάμος Μεταξά - Καπότση

Παπούτσια - Κόνι

Παντρεύτηκαν δύο φορές σε μία μέρα

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου 9/7. Αφού, λοιπόν, είδαμε την λαμπερή νυφούλα να στέκεται χαμογελαστή στο πλευρό του αγαπημένου της, το ζευγάρι μας επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη. Δεν θα ήταν μόνο ένας ο γάμος.

Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν και έναν δεύτερο, πιο αμερικάνικο, στην παραλία, την ώρα που ο ήλιος έδυε και το κύμα έσκαγε δίπλα τους, ενώ φυσικά άλλαξαν και την ενδυμασία τους. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη παραλία θα πραγματοποιηθεί και το γλέντι στη συνέχεια.

Το έθιμο στους γάμους του εξωτερικού λέει πως οι δυο τους θα πρέπει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αυτό ακριβώς έκαναν. Ο Ολυμπιονίκης πήρε αρχικά τον λόγο:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ».

Η τραγουδίστρια, από την άλλη πλευρά, είπε είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και αφού μίλησε για τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται και τους ευχαρίστησε γι' αυτό, τόνισε πως κανείς τους δεν πίστευε, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό της, ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον καλό της.

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης