Με μακρύ πέπλο και έξω τους ώμους - Δεν περιγράφεται το χαμόγελο της νύφης Κόνι Μεταξά δίπλα στον γαμπρό Μάριο Καπότση

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μακρύ πέπλο και έξω τους ώμους - Δεν περιγράφεται το χαμόγελο της νύφης Κόνι Μεταξά δίπλα στον γαμπρό Μάριο Καπότση

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz. Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά παντρεύονται το απόγευμα του Σαββάτου 9/10. Πριν από λίγη ώρα είδαμε τον Ολυμπιονίκη να περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας την αγαπημένη του και ο ενθουσιασμός για την εντυπωσιακή νύφη είναι απερίγραπτος.

Η Κόνι Μεταξά νυφούλα στο πλευρό του Μάριου Καπότση

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο έχουν διαρρεύσει μέσα από τα story στο Instagram των φίλων των νέων παιδιών και έτσι έχουμε τις πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας δίπλα στον καλό της, λίγο πριν πει "I do". Φοράει μακρύ πέπλο στα μαλλιά της και κρατάει στα χέρια της την χρωματιστή ανθοδέσμη που είχε στα χέρια του ο γαμπρός προηγουμένως.

Το φόρεμά της έχει πολύ όμορφο κόψιμο στο στήθος, καθώς κατεβαίνουν οι ώμοι και δημιουργούν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Τα αξεσουάρ της νυφούλας είναι λιτά, καθώς επέλεξε να φορέσει πολύ μικρά στρας στα αυτιά της, ενώ στα χέρια της διαφαίνεται ένα δαχτυλίδι. Παρόλα αυτά, το πιο τέλειο κόσμημα πάνω της είναι το χαμόγελό της όταν κοιτάει τον σύντροφό της.

Το νυφικό της Κόνι Μεταξά

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση

Κόνι Μεταξά - Καπότσης Μάριος

Με βιολιά και νταούλια διασκέδαζαν λίγες ώρες πριν τον γάμο

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, το βράδυ του Σαββάτου 9/7, θα ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου στα πανέμορφα Χανιά, έχοντας δίπλα τους, όχι έναν ούτε δύο, αλλά έξι κουμπάρους. Το προηγούμενο βράδυ (7/7) μάλιστα, τα "έσπασαν" στο pre-wedding πάρτι που διοργάνωσαν και τώρα μένει να τους δούμε επιτέλους φορώντας τις βέρες τους.

Λίγο πριν έρθει αυτή η στιγμή, ο Ολυμπιονίκης διασκέδασε μαζί με τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή, ακούγοντας μαντινάδες. Οι φίλοι τους, που βρίσκονταν εκεί και απολάμβαναν τη στιγμή, ανέβασαν το στιγμιότυπο αυτό στο Instagram τους και τάγκαραν και τους δύο, οι οποίοι φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό που πρόκειται να συμβεί. Κανείς τους δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα, ενώ λογικά στο τέλος θα ξυρίσουν τον γαμπρό.