Με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν ο Μάριος Καπότσης - Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της Κόνι Μεταξά

Κούκλος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν ο Μάριος Καπότσης - Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της Κόνι Μεταξά

Το Σάββατο 9/7 είναι μία σημαδιακή ημέρα για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση, καθώς ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Νωρίς το μεσημέρι ο γαμπρός διασκέδαζε μαζί με τον πεθερό του, πριν ακόμη ξεκινήσει να ετοιμάζεται. Ωστόσο η μεγάλη στιγμή έφτασε.

Η Έλενα Γαλύφα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε σε όλους τον Ολυμπιονίκη ο οποίος περίμενε την νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας κρατώντας μία πλούσια ανθοδέσμη. Το κουστούμι του είναι μαύρο, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν αντί για γραβάτα. Στο άλλο του χέρι κρατάει και μία βεντάλια, καθώς η ζέστη είναι αφόρητη στα Χανιά. Οι πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η νύφη έχει φτάσει ήδη.

Εντυπωσιακός είναι και ένας από τους καλεσμένους, αν όχι κάποιος από τους 6 κουμπάρους, ο οποίος στεκόταν στο πλάι του γαμπρού φορώντας ένα νέον λαχανί κοστούμι.

Ο Μάριος Καπότσης στα σκαλιά της εκκλησίας περιμένοντας την Κόνι Μεταξά.

''Τα έσπασαν''' μέχρι το πρωί στο pre wedding party

Το Σάββατο 9/7 θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η ημέρα, που θα θυμούνται για πάντα η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης καθώς, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχουν κάνει όλες τις ετοιμασίες και έτσι περιμένουμε να δούμε την τραγουδίστρια ντυμένη νυφούλα στα Χανιά.

Έχοντας πολύ μεγάλη χαρά για όλο αυτό το ευτυχές γεγονός, το ζευγάρι το βράδυ της Παρασκευής 8/7 έκανε ένα μοναδικό pre wedding party έχοντας καλέσει αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά τον ανατρεπτικό πατέρα της κοπέλας, τον Λευτέρη Πανταζή. Η Κόνι ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή, καθώς είχε διαλέξει ένα φόρεμα, που ήταν φτιαγμένο για εκείνη.