Με βιολιά και νταούλια - Ο Μάριος Καπότσης και ο Λευτέρης Πανταζής διασκεδάζουν λίγες ώρες πριν τον γάμο με την Κόνι Μεταξά

Δείτε τις αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με βιολιά και νταούλια - Ο Μάριος Καπότσης και ο Λευτέρης Πανταζής διασκεδάζουν λίγες ώρες πριν τον γάμο με την Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, το βράδυ του Σαββάτου 9/7, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στα πανέμορφα Χανιά, έχοντας δίπλα τους, όχι έναν ούτε δύο, αλλά έξι κουμπάρους. Το προηγούμενο βράδυ (7/7) μάλιστα, τα "έσπασαν" στο pre-wedding πάρτι που διοργάνωσαν και τώρα μένει να τους δούμε επιτέλους φορώντας τις βέρες τους.

Λίγο πριν έρθει αυτή η στιγμή, ο Ολυμπιονίκης διασκέδασε μαζί με τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή, ακούγοντας μαντινάδες. Οι φίλοι τους, που βρίσκονταν εκεί και απολάμβαναν τη στιγμή, ανέβασαν το στιγμιότυπο αυτό στο Instagram τους και τάγκαραν και τους δύο, οι οποίοι φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό που πρόκειται να συμβεί. Κανείς τους δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα, ενώ λογικά στο τέλος θα ξυρίσουν τον γαμπρό.

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Μάριος Καπότσης διασκεδάζουν πριν τον γάμο με την Κόνι Μεταξά

Με χρυσούς φοίνικες και τα αρχικά τους - Το πρωτότυπο προσκλητήριο

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση καθώς, όπως αναφέρθηκε ήδη, είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Συγκεκριμένα το ζευγάρι θα παντρευτεί το απόγευμα στις 17:30 στα Χάνια στην εκκλησία του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι στο Λιοκάλυβο.

Το πρωί του Σαββάτου 9/7, η εκπομπή “Open Weekend” παρουσίασε το προσκλητήριο του γάμου της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και πρωτότυπο.