''Τα έσπασαν''' μέχρι το πρωί - Το pre wedding party της Κόνι Μεταξά μαζί με τον πατέρα της

''Χαμός'' με αυτόν τον γάμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Τα έσπασαν''' μέχρι το πρωί - Το pre wedding party της Κόνι Μεταξά μαζί με τον πατέρα της

Το Σάββατο 9/7 θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η ημέρα, που θα θυμούνται για πάντα η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης καθώς έχουν κάνει όλες τις ετοιμασίες και έτσι περιμένουμε να δούμε την τραγουδίστρια ντυμένη νυφούλα στα Χανιά.

Έχοντας πολύ μεγάλη χαρά για όλο αυτό το ευτυχές γεγονός, το ζευγάρι το βράδυ της Παρασκευής 8/7 έκανε ένα μοναδικό pre wedding party έχοντας καλέσει αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά τον ανατρεπτικό πατέρα της κοπέλας, τον Λευτέρη Πανταζή. Η Κόνι ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή, καθώς είχε διαλέξει ένα φόρεμα, που ήταν φτιαγμένο για εκείνη.

Το πάρτι της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση πριν από τον γάμο τους

Η ειδική προετοιμασία του Πανταζή για τον γάμο της κόρης του

Λίγος καιρός έμεινε μόνο, μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Πανταζή για εκείνον). Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα είχε αναφέρει πως όλοι πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους μέχρι τότε για να είναι όπως πρέπει στο χαρμόσυνο γεγονός, και έτσι ο πατέρας της που της έχει τρελή αδυναμία, μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά και να μπορέσει να την παραδώσει στον γαμπρό!

Σε δηλώσεις του λοιπόν που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 στο Happy Day, ο περήφανος μπαμπάς μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει και ανέφερε πως στο γάμο θα τραγουδάει μέχρι το πρωί!

«Έχουμε χάσει 10 και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, ενώ αναφορικά με την αποκάλυψη ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο και το γλέντι, εξήγησε:

«Προτίμησαν να φέρουν παιδιά στον γάμο γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά, τα μπερδέψαμε λίγο».