Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά και αποκαλύπτει τη σχέση του με τον Μάριο Καπότση - «Τον έζησα, εκεί αγαπηθήκαμε...»

Στάζει "μέλι" για τον μέλλοντα γαμπρό του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά και αποκαλύπτει τη σχέση του με τον Μάριο Καπότση  - «Τον έζησα, εκεί αγαπηθήκαμε...»

Το βράδυ της Τετάρτης 8/6 στο πλατό και τον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show, βρέθηκε καλεσμένος ένας από τους θρύλους της ελληνικής μουσικής, ο Λευτέρης Πανταζής. Λίγο καιρό πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του Κόνι Μεταξά, την οποία θα συνοδέψει μόλις χάσει κιλά όπως του είπε, με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση, μιλά για τον γαμπρό του και αποκαλύπτει...

Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής για τον Μάριο Καπότση

«Έχω χάσει 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4. “Αν δεν χάσεις κιλά χοντρούλη δεν θα φέρνεις τον γαμπρό σε μένα”. Έτσι μου είπε. Κάνω διατροφή 28 μέρες τώρα. Παναγιά μου τι τραβάω… Κάνε παιδιά να δεις καλό. Είναι καλό κορίτσι και αυτός είναι καλός άνθρωπος είναι τύχη να είναι μαζί δύο τόσο καλά παιδιά. Και ο κάθε γονιός ξέρει πως είναι να πέφτει το παιδί του σε καλά χέρια, αυτό είναι…

Να υπάρχει σεβασμός, αγάπη και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον. Τον έζησα στην καραντίνα παραπάνω, εκεί αγαπηθήκαμε όλοι μαζί. Εκεί τσακωθήκαμε με την κόρη, μετά χορέψαμε. Η Κόνι με κάνει ό,τι θέλει. Κάποια στιγμή θα ερχόταν όλο αυτό γιατί είναι και το όνειρο κάθε γονιού, να δει το παιδί του στην εκκλησία. Αυτό δεν ακούμε και εμείς από τη μέρα που γεννηθήκαμε;», δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ο Λευτέρης Πανταζής σχολίασε: «Δεν θα με φωνάζει παππού, αλλά Λεπά. Το παιδί μόλις γεννηθεί θα πει Λεπά», είπε με χιούμορ.

«Το παιδιού σου το παιδί, δύο φορές παιδί σου»

Η κάμερα του Πρωινού, πέτυχε το πρωί της Παρασκευής 13/5 τον Λευτέρη Πανταζή στο Ελ. Βενιζέλος, και ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και τον Γρηγόρης Μπάκα, σχετικά με τον γάμο της κόρης του με τον Μάριο Καπότση αλλά και για τον λόγο που απέρριψε την πρόταση να λάβει μέρος στο νέο παιχνίδι Asia Express.

«H Κόνι Μεταξά ετοιμάζει καινούργιου τραγούδι αλλά και τον γάμο της. Εγώ το έμαθα ξαφνικά ότι θα γίνει τελικά γάμος. Δεν έδωσα ευχές για τον γάμο, γιατί δεν με ρώτησαν, αποφάσισαν ότι τώρα θέλουν να παντρευτούν τελικά και εγώ λέω επιτέλους», ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Και συνέχισε: «Θέλουμε τα παιδιά να είναι καλά, ευτυχισμένα και χαρούμενα και να δούμε και ένα παιδάκι. Το παιδιού σου το παιδί, δύο φορές παιδί σου».

«Μου έκανα πρόταση για το Asia Express αλλά δεν έχω χρόνο για όλα αυτά. Θα ήταν κουραστικό πολύ, η Κόνι ετοιμάζει τραγούδια, γάμους και εγώ έχω τις δουλειές μου. Εγώ θα ήθελα να είμαι κάπου κριτής, να τραγουδάω να χορεύω και να παίζω».