«Δεν θα με συνοδεύσει ο πατέρας μου στην εκκλησία αν...» - «Καταπέλτης» η Κόνι Μεταξά για τον Λευτέρη Πανταζή

Οι δηλώσεις της στον αέρα του «Πρωινού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα με συνοδεύσει ο πατέρας μου στην εκκλησία αν...» - «Καταπέλτης» η Κόνι Μεταξά για τον Λευτέρη Πανταζή

Στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ special βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού την Τρίτη 10/5 και συνάντησε την Κόνι Μεταξά, η οποία μίλησε για τον επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση, ενώ έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή.

Δεν θέλει η Κόνι να την συνοδεύσει ο Λευτέρης Πανταζής στην εκκλησία;

Μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, η Κόνι ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον πολίστα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 9 Ιουλίου και η Κόνι θα φορέσει περισσότερα από ένα νυφικά.

Στην κάμερα του πρωινού η γνωστή influencer αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας πως του ξεκαθάρισε πως αν δεν αδυνατίσει, δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

«Θέλω να αδυνατίσει ο μπαμπάς μου για να με συνοδεύσει στην εκκλησία. Πρέπει να αδυνατίσει, έχουμε δουλειές, έκανα κι νέο videoclip, πρέπει να είναι στυλάκι».

«Θέλω να γίνω μπαμπάς»

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ετοιμάζονται για γάμο και το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες πως η σύντροφος του αθλητή μπορεί να περιμένει το πρώτο τους παιδάκι. Ο ίδιος, λοιπόν, αφού εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της τρίτης 10/5, απάντησε γι' αυτό, ενώ μίλησε και για τις προετοιμασίες του γάμου.

Ο Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη αν και ακόμα δεν έχουν κλείσει ημερομηνία. Μάλιστα, κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει τι έχει επιλέξει να φορέσει ο άλλος εκείνη την ημέρα, καθώς θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση.

Απαντώντας στις φήμες, όμως, αρνήθηκε την περίπτωση της εγκυμοσύνης αυτή τη στιγμή, ωστόσο δήλωσε ξεκάθαρα πως θα ήθελε να γίνει μπαμπάς.

«Οι προετοιμασίες πάνε καλά. Λέω σε όλα ναι. Δεν ξέρω αν η Κόνι έχει βρει το νυφικό. Δεν της έχω δείξει το κοστούμι, είμαι παραδοσιακός. Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, αλλά δεν έχουμε βρει ημερομηνία ακόμα», είπε ο ίδιος.

Και συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Δεν είναι έγκυος. Κάποια στιγμή θέλω να γίνω μπαμπάς».