«Θα είναι πολλά, θα αλλάζω συνέχεια νυφικά» - Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε για το γάμο της

«Ο Μάριος δεν θα δει το νυφικό»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα είναι πολλά, θα αλλάζω συνέχεια νυφικά» - Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε για το γάμο της

Η Κόνι Μεταξά έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες μιας και ο γάμος της πλησιάζει, σύμφωνα με την ημερομηνία που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μάριο Καπότση αυτό το καλοκαίρι στα Χανιά, και η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» την συνάντησε προκειμένου να μάθει περεταίρω λεπτομέρειες!

Τα...νυφικά της Κόνι Μεταξά

«Έχω βρει το ένα νυφικό. Θα είναι πολλά. Θα αλλάζω συνέχεια. Ο Μάριος δεν θα δει το νυφικό, πιστεύουμε στο μάτι και βρίσκω συνέχεια μια βίδα στο λάστιχο του αυτοκινήτου μου», αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.

«Έμαθα τελευταίος για το γάμο της...»

Με αφορμή τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου του Chart Show, στο οποίο θα βρίσκονται και ο Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κόνι Μεταξά, ο τραγουδιστής έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το γάμο της κόρης του και του Μάριου Καπότση, που πρόκειται να γίνει σύντομα.

«Η Κόνι δε ζήτησε τη συμβουλή μου για τον γάμο. Εγώ ήμουν ο τελευταίο που το έμαθε και μάλλον θα είμαι και αυτός που θα πέσει ηρωικά», είπε με χιούμορ ο Λευτέρης Πανταζής.

Από την άλλη, η Κόνι Μεταξά για ακόμη μια φορά θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι έγκυος και πως βρίσκεται σε προετοιμασίες για τον γάμο αφού της λείπουν τα… φωτάκια.