Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του γάμου τους - Πότε παντρεύονται;

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του γάμου τους - Πότε παντρεύονται;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κόνι Μεταξά δίπλα στον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως το ερωτευμένο αναμένεται να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του καθώς η πρόταση γάμου έχει γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εγώ» το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα της Κρήτης. Μάλιστα, ακόμη και η ημερομηνία έχει οριστεί αφού θα είναι στις 9 Ιουλίου του 2022.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον γάμο Κόνι - Μάριου

Εννοείται από τους πρώτους καλεσμένους θα είναι ο πατέρας της, Λευτέρης Πανταζής ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με την κόρη Κόνι, όσο και με τον γαμπρό του, Μάριο Καπότση.

Έγκυος η Κόνι Μεταξά λίγο πριν τον γάμο; Το βίντεο που αποτυπώνει την αλήθεια

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση όπως όλα δείχνουν πρόκειται να γίνει στα Χανιά της Κρήτης και εννοείται ο αριθμός των καλεσμένων θα είναι αρκετά μεγάλος. Τόσο ο πολίστας όσο και η τραγουδίστρια μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπά τους στα social media και πριν λίγες ώρες η Κόνι πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Φυσικά, μερικές από αυτές αφορούσαν τον γάμο, με την Κόνι να απαντά πως έχει βρει νυφικό αλλά και πως «παιδιά δεν έχω ξανακάνει κάτι πιο δύσκολο».

Λίγες ημέρες μετά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες που είναι ντυμένη νυφούλα (δείτε τις εδώ) ξεσηκώνοντας τους followers της που περιμένουν πως και πως αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Η γνωστή performer, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 ανήρτησε μία φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέφτη με φουσκωμένη κοιλιά, κάνοντας ερώτηση στους followers της για το τι μπορεί να συμβαίνει. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν αν είναι έγκυος, και η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από μία άλλη ερώτηση.

«Όχι δεν είμαι έγκυος, όχι δεν έχω φάει πολύ, σήμερα ναι έχω πάει τουαλέτα. Το παθαίνει καμία άλλη αυτό;», έγραψε η Κόνι Μεταξά κάτω από την ανάρτησή της.