Πρόβα νυφικού για την Κόνι Μεταξά: Είναι έτοιμη για τον παραμυθένιο γάμο της στα Χανιά

Η χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόβα νυφικού για την Κόνι Μεταξά: Είναι έτοιμη για τον παραμυθένιο γάμο της στα Χανιά

Μπορεί πριν από λίγες μέρες η Κόνι Μεταξά να δήλωσε ότι είναι ότι πιο δύσκολο έχει κάνει η διοργάνωση ενός γάμου, ωστόσο βλέπουμε πως έχει ξεχυθεί στους δρόμους και στους οίκους με είδη γάμου για να βρει το νυφικό των ονείρων της.

Προς ολοταχώς για τον γάμο του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά

Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι θα παντρευτεί τον αγαπημλενο της Μάριο Καπότση, το καλοκαίρι στη Χανιά, ενώ μάλλον είναι σίγουρη για το νυφικό που θα φοράει στην παραμυθλενια τελετή.

Η παρουσιάστρια του Mega Star δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού που έκανε παρέα με τις κολλητές και κουμπάρες της και όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, η Κόνι Μεταξά το χαίρεται ιδιαιτέρως.

«Εγώ όταν διαβάζω πράγματα για τον γάμο μου…» σχολίασε χιουμοριστικά η μέλλουσα νυφούλα στην λεζάντα της ανάρτησης στα social media.

«Ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί»

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι σίγουρα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, κάτι που οι ίδιοι φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν συνέχεια. Είναι αλήθεια πως υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες και συζητήσεις, οι οποίες ήθελαν το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Όλα αυτά εν τέλει έχουν βάση, καθώς οι δύο τους μετά τον αρραβώνα ποζάρουν αγκαλιά με το πιο ωραίο δαχτυλίδι του κόσμου. Μάλιστα, η Κόνι σε συνέντευξη της στο περιοδικό Secret κάνει μια δημόσια εκδήλωση αγάπης για τον μελλοντικό της άντρα. Με το καλό, το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος και ποιος ξέρει γιατί όχι να μην έρθει και ένα παιδάκι σιγά σιγά.

Οι αποκαλύψεις της Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση

«Φυσικά νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά δεν άλλαξε κάτι με την πρόταση γάμου», δήλωσε στο «Secret» η πανέμορφη τραγουδίστρια και παραδέχθηκε πως «από την ημέρα που τον γνώρισα ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί. Με τον Μάριο γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή πως θα είμαστε για πάντα μαζί... Πως θα παντρευτούμε. Το ήξερα πως είναι αυτός, ο ένας...».

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης