Μεταξά - Καπότσης: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μεταξά - Καπότσης: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Το βράδυ της Τετάρτης 16/02 "έσκασε" μια άκρως χαρμόσυνη είδηση καθώς η Κόνι Μεταξά θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μιας και είναι αρκετά ενεργή.

Όπως φαίνεται η γνωστή παρουσιάστρια του Mega Star και ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης αρραβωνιάστηκαν, κάνοντας έτσι το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους. Να τονίσουμε πως οι φήμες είχαν ήδη κυκλοφορήσει από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο πλέον είναι γεγονός.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και οι δυο είναι αρκετά χαρούμενοι μιας και ετοιμάζονται να παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο. Μάλιστα, τα βλέμματα έχει κεντρίσει αναμφίβολα το εντυπωσιακό μονόπετρό της.

Οι τρυφερές φωτογραφίες με το εντυπωσιακό μονόπετρο της Μεταξά

Μεταξά - Καπότσης: Πρόταση γάμου

Η τρυφερή ανάρτηση Καπότση - Μεταξά

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Μάριου Καπότση στην Κόνι Μεταξά στον αέρα του Όλα Γκουντ

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ότι αποσύρεται από την Εθνική ομάδα πόλο, ο Μάριος Καπότσης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12/2, στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο πολίστας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την σχέση του με την Κόνι Μεταξά, μη μπορώντας να κρύψει τον έρωτά του και τον θαυμασμό του για την αγαπημένη του.

«Προς το παρόν το άθλημα δεν το αφήνει, απλώς αφήνω ένα πολύ όμορφο κομμάτι, την Εθνική Ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς του αθλητές να ερχόμαστε στις εκπομπές οι οποίες είναι κοινωνικές, για να μπαίνουμε και εμείς σε έναν χώρο που ο κόσμος δεν μας ξέρει και μας λείπει η δημοσιότητα, γιατί πρέπει να δημιουργηθούνε και κάποια πρότυπα, που να είναι μέσα από τους αθλητές. Καλά είναι και τα ριάλιτι, αλλά πρέπει να προβάλουμε και του αθλητές για να εμπνέονται και τα νέα παιδιά και να μπαίνουν στον χώρο του αθλητισμού που είναι υγεία», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Καπότσης για την απόσυρσή του από την Εθνική ομάδα πόλο, ενώ για την προσωπική του ζωή δήλωσε:

«Η Κωνσταντίνα είναι μοναδική. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Στη σχέση σου με την Κόνι, είναι αυτό που λένε για τα ετερώνυμα. Υπάρχει κατανόηση, υπάρχει αγάπη και τα βρίσκουμε. Την θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι καλόψυχη, είναι δουλευταρού, έχει επίπεδο μόρφωσης που την έχει βοηθήσει σε αυτά που κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πολυπράγμον. Αλλά αυτό που με κάνει υπερήφανο είναι ότι δεν σταματάει ποτέ, είναι πολύ της δουλειάς».