Μάριος Καπότσης: «Το να κάνω οικογένεια και παιδιά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά

Η τρυφερή εξομολόγηση για την αγαπημένη του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μάριος Καπότσης: «Το να κάνω οικογένεια και παιδιά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά

Είναι από τα πιο όμορφα και φρέσκα ζευγάρια της showbiz ενώ πρόσφατα κιόλας αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Για τα σχέδια που κάνει με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Μάριος Καπότσης στην εφημερίδα Reallife. Ο πολίστας, επέλεξε πριν μερικές ημέρες να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί στη ζωή.

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Τα τρυφερά λόγια του Μάριου Καπότση για την Κόνι Μεταξά και τα σχέδια τους

Ερωτευμένος και ευτυχής μιλά με θαυμασμό για την Κόνι. «Η Κωνσταντίνα είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων. Δουλεύει πολύ σκληρά από το πρωί στις 8 έως αργά το βράδυ. Είναι πάρα πολύ άξια και έχει προγραμματισμό και συγκέντρωση. Είναι όλα μεθοδευμένα στην πορεία της, με πολλή σκέψη και προσπάθεια. Επίσης, και οι δυο γονείς της είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες, θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο, κάτι που έχει αρχίσει να το πετυχαίνει. Έχουμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και κάνουμε καλή παρέα, είμαστε τυχεροί».

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας. Η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από τριάντα χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου» ανέφερε.

Ο πρώτες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά μετά την πρόταση γάμου του Μάριου Καπότση

Πρόταση γάμου αποφάσισε να κάνει ο Μάριος Καπότσης στην Κόνι Μεταξά, με την ίδια να γνωστοποιεί την ευχάριστη αυτή είδηση μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα. Το λέω με την καλή έννοια. Ο μπαμπάς με την μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα» είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.