Έγκυος η Κόνι Μεταξά λίγο πριν τον γάμο; Το βίντεο που αποτυπώνει την αλήθεια

Είναι μαζί από το 2019

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Κόνι Μεταξά λίγο πριν τον γάμο; Το βίντεο που αποτυπώνει την αλήθεια

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση όπως όλα δείχνουν πρόκειται να γίνει στα Χανιά της Κρήτης και εννοείται ο αριθμός των καλεσμένων θα είναι αρκετά μεγάλος. Τόσο ο πολίστας όσο και η τραγουδίστρια μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπά τους στα social media και πριν λίγες ώρες η Κόνι πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Φυσικά, μερικές από αυτές αφορούσαν τον γάμο, με την Κόνι να απαντά πως έχει βρει νυφικό αλλά και πως «παιδιά δεν έχω ξανακάνει κάτι πιο δύσκολο».

Λίγες ημέρες μετά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες που είναι ντυμένη νυφούλα (δείτε τις εδώ) ξεσηκώνοντας τους followers της που περιμένουν πως και πως αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Η ανάρτηση της Μεταξά που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η γνωστή performer, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 ανήρτησε μία φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέφτη με φουσκωμένη κοιλιά, κάνοντας ερώτηση στους followers της για το τι μπορεί να συμβαίνει. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν αν είναι έγκυος, και η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από μία άλλη ερώτηση.

«Όχι δεν είμαι έγκυος, όχι δεν έχω φάει πολύ, σήμερα ναι έχω πάει τουαλέτα. Το παθαίνει καμία άλλη αυτό;», έγραψε η Κόνι Μεταξά κάτω από την ανάρτησή της.

«Το να κάνω οικογένεια και παιδιά...»

Ερωτευμένος και ευτυχής μιλά με θαυμασμό για την Κόνι. «Η Κωνσταντίνα είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων. Δουλεύει πολύ σκληρά από το πρωί στις 8 έως αργά το βράδυ. Είναι πάρα πολύ άξια και έχει προγραμματισμό και συγκέντρωση. Είναι όλα μεθοδευμένα στην πορεία της, με πολλή σκέψη και προσπάθεια. Επίσης, και οι δυο γονείς της είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες, θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο, κάτι που έχει αρχίσει να το πετυχαίνει. Έχουμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και κάνουμε καλή παρέα, είμαστε τυχεροί».

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας. Η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από τριάντα χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου» ανέφερε στην εφημερίδα Reallife σε πρόσφατη συνέντευξή του.