Όλα έτοιμα για τον εντυπωσιακό γάμο της Μεταξά - Καπότση! «Περιμένω να γίνει το μυστήριο για να...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όλα έτοιμα για τον εντυπωσιακό γάμο της Μεταξά - Καπότση!  «Περιμένω να γίνει το μυστήριο για να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Κόνι Μεταξά η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση καθώς αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι. (Δείτε επίσης εδώ φωτογραφίες από το Bachelor party στην Σαντορίνη)

Οι δηλώσεις της Κόνις Μεταξά

«Τα έχω τελειώσει όλα για τον γάμο μου, τώρα ασχολούμαι με το videoclip μου! Με τον Τάσο Ξιαρχό που κάνει την χορογραφία μου, ήμασταν πάντα μαζί απλά είμαστε τρελοί και οι δύο. Στον γάμο μου δεν θα έχω χορογραφία, θα μπω σαν το «παρτσακλό»! Περιμένω να γίνει για να μπορέσω να φάω μετά. Με κρατάει το αγόρι μου αλλά τρώω κρυφά».

«Δεν θα με συνοδεύσει ο πατέρας μου στην εκκλησία αν...»

Στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ special βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού την Τρίτη 10/5 και συνάντησε την Κόνι Μεταξά, η οποία μίλησε για τον επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση, ενώ έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή.

Μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, η Κόνι ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον πολίστα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 9 Ιουλίου και η Κόνι θα φορέσει περισσότερα από ένα νυφικά.

Στην κάμερα του πρωινού η γνωστή influencer αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας πως του ξεκαθάρισε πως αν δεν αδυνατίσει, δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

«Θέλω να αδυνατίσει ο μπαμπάς μου για να με συνοδεύσει στην εκκλησία. Πρέπει να αδυνατίσει, έχουμε δουλειές, έκανα κι νέο videoclip, πρέπει να είναι στυλάκι».