"Τα έσπασε" η Μεταξά με τις κολλητές της στο bachelor party στη Σαντορίνη λίγο πριν παντρευτεί με τον Καπότση

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αναμένεται σε λίγο καιρό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της, όπου όπως έχει γίνει ήδη γνωστό της είχε κάνει πρόταση γάμου πριν από λίγους μήνες. (Δείτε την εδώ στην πρόβα νυφικού)

Έτσι, η ίδια μαζί με τις φίλες της ταξίδεψαν ως την Σαντορίνη με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός μιας και το Bachelor party είναι γεγονός. Όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω αναρτήσεις τους στα social media, "τα έσπασαν" κανονικότατα μιας και η μέλλουσα νύφη λάμπει από ευτυχία έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το Bachelor party της Κόνις Μεταξά πριν τον λαμπερό γάμο με τον Μάριο Καπότση

Bachelor party για την Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά - Bachelor Party

«Δεν θα με συνοδεύσει ο πατέρας μου στην εκκλησία αν...»

Στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ special βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού την Τρίτη 10/5 και συνάντησε την Κόνι Μεταξά, η οποία μίλησε για τον επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση, ενώ έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή.

Μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, η Κόνι ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον πολίστα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 9 Ιουλίου και η Κόνι θα φορέσει περισσότερα από ένα νυφικά.

Στην κάμερα του πρωινού η γνωστή influencer αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας πως του ξεκαθάρισε πως αν δεν αδυνατίσει, δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

«Θέλω να αδυνατίσει ο μπαμπάς μου για να με συνοδεύσει στην εκκλησία. Πρέπει να αδυνατίσει, έχουμε δουλειές, έκανα κι νέο videoclip, πρέπει να είναι στυλάκι».