Όρεξη να έχουν να ταξιδεύουν - Από το Μαϊάμι στο Λας Βέγκας η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης

Η μαγική φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όρεξη να έχουν να ταξιδεύουν - Από το Μαϊάμι στο Λας Βέγκας η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ζουν μοναδικές στιγμές ευτυχίας με το ταξίδι του μέλιτος τους να αγγίζει αυτό, που είχαν φανταστεί στα πιο κρυφά τους όνειρα. Από το Μαϊάμι αποφάσισαν να μεταβούν στο Λας Βέγκας και το έκαναν γνωστό μέσα από το Instagram.

Τα ταξίδια δεν σταματάνε λοιπόν και μαζί με αυτά, ούτε και οι έντονες ενδυματολογικές επιλογές της τραγουδίστριας. Έτσι λοιπόν, μετά το εντυπωσιακό και κάπως τσιμπημένο φόρεμα, που έβαλε στο Μαϊάμι, αυτή τη φορά διάλεξε ένα κόκκινο φόρεμα της φωτιάς με χιαστί σχοινιά στο στήθος.

Στο Λας Βέγκας συνεχίζει το ταξίδι του μέλιτος η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης

Λας Βέγκας - Κόνι Μεταξά

Το ριγέ φόρεμα που φόρεσε η Κόνι στις Μαλδίβες και έκανε θραύση

Οι δύο τους βγάζουν φωτογραφίες κάτω από τους φοίνικες και απολαμβάνουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους.

Μάλιστα, η Κόνι ανήρτησε ακόμη μία συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία φοράει ένα υπέροχο πλεκτό, mini, ασπρόμαυρο φόρεμα, με ανοίγματα και κρίκους στη μέση.

Κόνι Μεταξά

Και εννοείται πως δε θα σε αφήσω έτσι. Μήπως πρέπει να ξανά σκεφτείς τις ρίγες; Παρακάτω θα δεις τρία mini φορέματα που έχω να σου προτείνω από το Zara και το Stradivarius.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Το πρώτο σύνολο από αριστερά της παρακάτω φωτογραφίας, είναι ένα set το οποίο απαρτίζεται από μπλούζα και φούστα, αλλά μοιάζει με φόρεμα και μπορείς να φορέσεις και κάθε κομμάτι διαφορετικά. Είναι από το Stradivarius και το πάνω μέρος κοστίζει 5,99 € (κωδικός:1606/845-V2022), ενώ το κάτω 5,99 € (κωδικός: 1607/846-V2022).

Το δεύτερο είναι ένα φόρεμα-πουλόβερ, πλεκτό, με ρίγες από το Zara, ότι πρέπει για τη θάλασσα. Η τιμή του ανέρχεται στα 29,95 € (κωδικός: 3859/115).

Τέλος, αυτό που βλέπεις στην δεξιά εικόνα είναι επίσης από το Stradivarius και κοστίζει 17,99 € (κωδικός: 1632/843-I2022).

Ριγέ φορέματα