Κι όμως το έκανε - Το δώρο που δέχθηκε ο νεογέννητος γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από την γιαγιά του

Απίστευτο

Πηγή NDP

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν δύο εβδομάδας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Η όμορφη ηθοποιός έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά τους και όπως είναι αναμενόμενο τους έχει αλλάξει ήδη την ζωή.

Μπορεί ο σεφ να επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram το δώρο που δέχθηκε ο γιος του από την γιαγιά του, ενώ και πριν μερικές μέρες είχε μοιραστεί ένα ακόμα στιγμιότυπο από το μαιευτήριο.

Expand player

Το δώρο που δέχθηκε ο νεογέννητος γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από την γιαγιά του

Συγκεκριμένα, ήταν φορμάκια και ρουχαλάκια με το λογότυπο της αγαπημένης ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τον Πανιώνιο.

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει η οικογένεια

Το ζευγάρι κρατάει όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρόλο που δεν έχει κάνει καμία δήλωση για την εγκυμοσύνη ήδη έχουμε δει φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού.

Έχει μεγαλώσει πολύ και ακόμη και με φαρδιά φορέματα είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του You από το κέντρο της Αθήνας στο πλευρό του συντρόφου της, το επιβεβαιώνουν.

Το ζευγάρι θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια, περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ένα απίστευτο διαμέρισμα με εντυπωσιακή διακόσμηση. Είναι νεανικό με πίνακες και alternative έπιπλα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει πότε θα γίνει η γέννα: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκέινη είναι 24 ετών, ενώ ο σεφ... - Η διαφορά που έχουν στην ηλικία τους Μιχαλοπούλου και Κουτσόπουλος

Στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης η Μιχαλοπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Κουτσόπουλο στο κέντρο της Αθήνας