Στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης η Μιχαλοπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Κουτσόπουλο στο κέντρο της Αθήνας

Η κοιλίτσα της πλέον είναι τεράστια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης η Μιχαλοπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Κουτσόπουλο στο κέντρο της Αθήνας

Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι τους, μέχρι το επόμενο, περνούν ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την ηθοποιό και σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο λόγος αποτυπώνεται στην κάμερα πια! Το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα σε μια μικρή ανάπαυλα από τις καλοκαιρινές διακοπές (δείτε φωτογραφίες), με τον φακό του YOU να τους συναντά στην οδό Μεσογείων.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας

Η εμφάνιση Κουτσόπουλου - Μιχαλοπούλου

Αθήνα 26/7

Τους προηγούμενους μήνες τούς πέρασαν, ως επί το πλείστον, στην Αντίπαρο, όπου ο σεφ διατηρεί το εστιατόριο Samano, ταυτόχρονα όμως κάνουν και μικρές εξορμήσεις σε διάφορους κοντινούς προορισμούς. Αυτό ήταν και ένα κοινό τους χαρακτηριστικό, η αγάπη για τα αυθόρμητα ταξίδια, με φίλους του «θείου» Λεωνίδα να λένε ότι θα μπορούσε να γυρνάει όλη την Ελλάδα με τη μηχανή του. Προς το παρόν, σωστός gentleman, βοηθάει την αγαπημένη του με τις μετακινήσεις της, της μαγειρεύει όποια λιχουδιά τού ζητήσει και την έχει «μη στάξει και μη βρέξει» φυσικά, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη έξοδό τους... μαζί με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού! Χαλαροί και ευδιάθετοι και οι δύο, κατευθύνθηκαν στο αυτοκίνητό τους και αναχώρησαν για άγνωστο προορισμό...

Χρύσα Μιχαλοπούλου έγκυος κοιλιά

Χρύσα Μιχαλοπούλου Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Τελευταίες προετοιμασίες

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Χρύσα Μιχαλοπούλου, με τη γέννηση του γιου της να αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο. Ως εκ τούτου, οι προηγούμενες εβδομάδες είχαν προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο, σε μπλε αποχρώσεις και με άφθονο μεράκι και από τους δύο. Μπορεί σπάνια να μιλούν για την σχέση τους, ακόμα περισσότερο τη δεδομένη στιγμή, αλλά δεν κρύβουν πόσο περιμένουν τη μέρα που θα κρατήσουν αγκαλιά τον γιο τους.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ