Η εγκυμοσύνη της πάει - Οι νέες φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου από τις διακοπές της λίγο πριν γεννήσει

Η βόλτα με σκάφος και η βραδινή έξοδος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η εγκυμοσύνη της πάει - Οι νέες φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου από τις διακοπές της λίγο πριν γεννήσει

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η Χρύσα Μιχαλοπούλου, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η γλυκιά ηθοποιός, περιμένει το καρπό του έρωτα της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον σεφ που έγινε ευρέως γνωστός στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef.

Λίγο λοιπόν πριν βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του στο show μαγειρικής, ο σεφ μαζί με την σύντροφό του, περνούν ανέμελα τις διακοπές τους.

Μάλιστα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της. Μπορεί να διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, αυτό δεν την κρατάει πίσω από τις βόλτες και τις βουτιές στη θάλασσα.

Να σημειωθεί πως η ίδια δεν θέλει να αναρτεί καμία φωτογραφία της ολόσωμη, αφού επιθυμεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες της Μιχαλοπούλου από τις διακοπές της

Οι ατάκες του Σωτήρη Κοντιζά για το παιδί που περιμένει ο Κουτσόπουλος

Όπως είδαμε στα πρώτα λεπτά του 7/6 επεισοδίου του MasterChef μέσα από την συχνότητα του STAR, η δοκιμασία ήταν άκρως απαιτητική, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι επικές στιγμές.

Από την άλλη, την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι ετοίμαζαν τα πιάτα τους, ο guest chef για απόψε ήταν ο Στέλιος Σακαλής. Βέβαια, οι επικές ατάκες από τους κριτές δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «Επιθεωρητή Κουτσοπουλίνι» λόγω του ντυσίματός του

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Σακαλής ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;». Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς να απάντησε χαρακτηριστικά: «Τρία παιδιά έχω Στέλιο μου…. Ένα έχει ο Πάνος και… ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι ο Λεωνίδας» . Μάλιστα, γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να πει «Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω φραντζόλα».