MasterChef 6: Η δεύτερη απαιτητική δοκιμασία για τον Πάνο και την Καλλιόπη ξεκίνησε!

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η δεύτερη απαιτητική δοκιμασία για τον Πάνο και την Καλλιόπη ξεκίνησε!

Το βράδυ της Τρίτης (7/6) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 καθώς το ταξίδι του Πάνου και της Καλλιόπης συνεχίζεται στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ. (Δείτε εδώ ποιος είναι ο μεγάλος νικητής)

Μέχρι τότε όμως οι δυο διαγωνιζόμενοι πρέπει να ριχτούν για τα καλά στην "μάχη" μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έτσι, ο μαγειρικός στίβος πέρασε απόψε στη δεύτερη φάση με τους δύο παίκτες να υποβάλλονται σε δεύτερη απαιτητική δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, οι κριτές τους έστειλαν για μία πρώτη στάση στο παραδοσιακό αλλαντοπωλείο του Stefano Fallorni για να μάθουν να φτιάχνουν panini αλλά και να ετοιμάσουν ένα πλουσιοπάροχο πρωινό για όλους. (Δείτε εδώ

Η δεύτερη δοκιμασία στο MasterChef 6

«Στον Πανούλη θα δώσουν τα φράγκα» - Άγριο "ξέσπασμα" του Twitter κατά των κριτών

Παρακολουθήσαμε με αγωνία το επεισόδιο της Δευτέρας 6/6 στο MasterChef, μιας και βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, για τον οποίο αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν κάνει προβλέψεις. Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να δούμε τους δύο φιναλίστς του τελικού στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στη μαγευτική Τοσκάνη, ωστόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης του Matteo Lorenzini οι χρήστες του Twitter "ξέσπασαν"!

Γιατί κατηγορεί τους κριτές το Twitter;

Πόλεμος λοιπόν ξέσπασε στο Twitter με τα πιάτα του Παναγιώτη κόντρα σε εκείνα της Καλλιόπης καθώς οι fans του Masterchef τα έβαλαν με τους κριτές που προσπαθούσαν κατά τη δική τους άποψη να προωθήσουν τα πιάτα του Πάνου ενώ ο Ιταλός σεφ φάνηκε να προτιμά εκείνα της Καλλιόπης.