Εκέινη είναι 24 ετών, ενώ ο σεφ... - Η διαφορά που έχουν στην ηλικία τους Μιχαλοπούλου και Κουτσόπουλος

Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και είναι φουλ ευτυχισμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκέινη είναι 24 ετών, ενώ ο σεφ... - Η διαφορά που έχουν στην ηλικία τους Μιχαλοπούλου και Κουτσόπουλος

Την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους διανύουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Δεν πάνε πολλοί μήνες από τότε που έγινε γνωστό πως ο σεφ περιμένει το πρώτο του παιδάκι, αφού η ηθοποιός σύντροφος του είναι έγκυος. Η είδηση είχε σκάσει σαν "βόμβα", ωστόσο, ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια αναφορά.

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του». είχε πει ο Πάνος Ιωαννίδης που έγινε επίσης μπαμπάς.

Παρόλο που και φωτογραφίες έχουν βγει και εμείς έχουμε αποκλειστικές από πριν λίγες ημέρες που απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας με την ηθοποιό να μην μπορεί πλέον να κρύψει την κοιλίτσα της, αφού διανύει τον 8ο μήνα.

Η διαφορά ηλικίας Μιχαλοπούλου - Κουτσόπουλου

 Μιχαλοπούλου Κουτσόπουλος διαφορά ηλικίας

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ καθώς παρά την διαφορά στις ηλικίες τους, δεν φαίνεται με τίποτα. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι 39 ετών αφού γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Από την άλλη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι 24 ετών.

Οι ατάκες του Σωτήρη Κοντιζά για το παιδί που περιμένει ο Κουτσόπουλος

Όπως είχαμε δει στα πρώτα λεπτά του 7/6 επεισοδίου του MasterChef, η δοκιμασία ήταν άκρως απαιτητική, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι επικές στιγμές, μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «Επιθεωρητή Κουτσοπουλίνι» λόγω του ντυσίματός του

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Σακαλής ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;». Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς να απάντησε χαρακτηριστικά: «Τρία παιδιά έχω Στέλιο μου…. Ένα έχει ο Πάνος και… ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι ο Λεωνίδας» . Μάλιστα, γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να πει «Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω φραντζόλα».