Η πρώτη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μέσα από το μαιευτήριο μετά την γέννηση του γιου του

«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαράκι" που είναι πολύ μικρός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μέσα από το μαιευτήριο μετά την γέννηση του γιου του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού την περασμένη Παρασκευή 16/9 η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι καρπό του έρωτα τους.

Το ζευγάρι μπορεί να έκρυβε την εγκυμοσύνη όσο μπορούσε και να μην μιλούσε δημόσια για αυτή, ωστόσο, αποκλειστικά το Youweekly.gr τους είχε απαθανατίσει λίγες ημέρες πριν την γέννα.

Η ανάρτηση του Κουτσόπουλου μέσα από το μαιευτήριο

Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μετά τον ερχομό του γιου του.

«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαρακι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους».

Τα τρυφερά λόγια της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στους πρώτους μήνες σχέσης της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είχε δώσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it», όπου μέσα σε όλα είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και για τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν στα social.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κορίνα που υποδύομαι στη σειρά “Μόλις χθες” είναι ένα πολύ παθιασμένο παιδί, έχει μεγαλώσει σε μια εύπορη οικογένεια και θέλει να γίνεται το δικό της. Πήρα το ρόλο στη σειρά μέσα από ακρόαση, είναι φανταστικά, περνάω υπέροχα. Πήγαινα σε μουσικό σχολείο, αλλά κάποια στιγμή πήγαμε με μια φίλη μου σε μια δραματική σχολή, τυχαία».

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει στη συνέχεια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά».