Γονείς για πρώτη φορά Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου! Γέννησε η Χρύσα

Baby boom στην ελληνική showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους (δείτε το φύλο του μωρού).

Το ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία το πρώτο του παιδάκι. Μάλιστα, αποκλειστικά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly είχε απαθανατίσει τη νέα μανούλα ένα μήνα πριν γεννήσει, με την κοιλιά τούρλα και ήταν κούκλα - δείτε τις φωτογραφίες.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τώρα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε! Να τους ζήσει το μωράκι τους!

Γέννησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Τα τρυφερά λόγια της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στους πρώτους μήνες σχέσης της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είχε δώσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it», όπου μέσα σε όλα είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και για τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν στα social.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κορίνα που υποδύομαι στη σειρά “Μόλις χθες” είναι ένα πολύ παθιασμένο παιδί, έχει μεγαλώσει σε μια εύπορη οικογένεια και θέλει να γίνεται το δικό της. Πήρα το ρόλο στη σειρά μέσα από ακρόαση, είναι φανταστικά, περνάω υπέροχα. Πήγαινα σε μουσικό σχολείο, αλλά κάποια στιγμή πήγαμε με μια φίλη μου σε μια δραματική σχολή, τυχαία».

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει στη συνέχεια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά».