Είχε ντυθεί νυφούλα στο παρελθόν - Φωτογραφίες της πλέον εγκυμονούσας Χρύσας Μιχαλοπούλου με νυφικό

Συντρόφου και μέλλουσας γυναίκας του Λεωνίδα Κουτσοπουλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχε ντυθεί νυφούλα στο παρελθόν - Φωτογραφίες της πλέον εγκυμονούσας Χρύσας Μιχαλοπούλου με νυφικό

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και αυτό φαίνεται από την επιλογή της να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Το ζευγάρι που από την πρώτη στιγμή της σχέσης του κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί να μην έχουν πραγματοποιήσει ακόμη την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, ωστόσο, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, μπορεί πολλοί να νόμιζαν πως έγινε γνωστή από τη σχέση της με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ωστόσο, είναι πολύ γνωστή στο χώρο της υποκριτικής. Η νεαρή ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως για παράδειγμα στην παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί».

Για τις ανάγκες λοιπόν της εν λόγω παράστασης έπρεπε να φορέσει νυφικό, αφού παντρευόταν! Αυτή λοιπόν είναι μια γεύση από το τι θα δούμε στο γάμο τους με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όποτε και αν γίνει...

Η φωτογραφία της Μιχαλοπούλου με νυφικό

Χρύσα Μιχαλοπούλου νύφη

Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 9/5 τον Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δε ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς.

Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.