Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η ηθοποιός βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης, ενώ έχει ήδη αποκαλυφθεί και το φύλο του μωρού που περιμένει (δείτε εδώ ποιο είναι).

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον - και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει μια ισορροπία», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της.

Λαμπερή εγκυμονούσα η σύντροφος του Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Πρόσφατα λοιπόν κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία της νεαρής ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα, από την τελευταία παράσταση που έδωσε στο θέατρο πριν από κάποιες μέρες.

Χρύσα Μιχαλοπούλου εγκυμοσύνη

Πόσο χρονών είναι

Τα ευχάριστα μαθεύτηκαν από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και αξίζει να σημειωθεί πως είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη με την ηθοποιό να βρίσκεται στον 4ο μήνα. Οι δυο τους αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Από την αρχή της σχέσης τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους ωστόσο αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους έχει απαθανατίσει μαζί. Να τονίσουμε πως ο τρόπος γνωριμίας τους έγινε μέσα από τα social media όπου είναι και οι δυο αρκετά ενεργοί ενώ κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως η σχέση τους μετράει παραπάνω από χρόνο.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ καθώς παρά την διαφορά στις ηλικίες τους, δεν φαίνεται με τίποτα. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι 40 ετών αφού γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Από την άλλη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι 24 ετών και έτοιμη να γίνει μανούλα.