«Έχει έρθει μεθυσμένος στο θέατρο και μας φώναζε, μας...» - Σοκάρει ο Δημήτρης Μακαλιάς

Η αποκάλυψη για τα αξέχαστα περιστατικά κατά την θεατρική του πορεία

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 ο Δημήτρης Μακαλιάς, με αφορμή την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» που πρωταγωνιστεί. Ο γνωστός ηθοποιός που θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά από μέρα σε μέρα (δείτε εδώ το φύλο του μωρού) μίλησε μεταξύ άλλων για τα αξέχαστα περιστατικά κατά την θεατρική του πορεία αυτά τα χρόνια.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για μερικά περιστατικά που έχει βιώσει κατά την θεατρική του πορεία

«Έχει έρθει ένα άνθρωπος μεθυσμένος στο θέατρο και μας φώναζε, μας έβριζε. Ακούσαμε διάφορα… φωνήεντα», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ ο Ζήσης Ρούμπος ανέφερε πως έχει δεχτεί προτάσεις να εργαστεί χωρίς αμοιβή. «Μου έγινε πρόσφατα πρόταση για τηλεοπτικό προϊόν και μου πρόσφεραν σχεδόν μηδέν χρήματα».

Expand player

Αναφορικά με την απλήρωτη εργασίας μίλησε και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχει τύχει να δουλέψω σε δουλειές λίγο πληρωμένες, λίγο… θα έρθουν τα χρήματα, λίγο… βαρέσανε κανόνια».

Η ενόχλησή του με τον Δημήτρη Παπανώτα

Καλεσμένος στο The2night Show βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δουλειές που κάνει ο ίδιος στο σπίτι. Ωστόσο, τον ενόχλησε ένα σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας από την εκπομπή Happy Day.

«Επειδή άκουσα και το πρωί τον Δημήτρη Παπανώτα που έλεγε στο Happy Day, ότι αυτό του θυμίζει Όσλο, του θυμίζει Σκανδιναβία το να σιδερώνει ο άντρας. Ξέρεις τι; Δεν είναι, δεν θα έπρεπε σήμερα στις μέρες μας, 2022 να συζητάμε για το αν σιδερώνει ο άντρας, εάν βοηθάει τη γυναίκα, το θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να συμβαίνει.

Ένιωσα από τον Δημήτρη το πρωί ότι τι θέλει, να φέρνει η γυναίκα την παντόφλα και την εφημερίδα στον άντρα; Με στενοχώρησε αυτό, δεν είμαστε Σκανδιναβία, είμαστε Ελλάδα. Μήπως είμαστε και πιο μπροστά ίσως», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο άγνωστος τσακωμός του Δημήτρη Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη την ημέρα του γάμου τους

«Με έβριζαν και μου έλεγαν τι...» - Ο Μακαλιάς αποκαλύπτει για τον "πόλεμο" που δέχτηκε για το σκηνικό με τα τακούνια