Ο άγνωστος τσακωμός του Δημήτρη Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη την ημέρα του γάμου τους

Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση που έχουν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο άγνωστος τσακωμός του Δημήτρη Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη την ημέρα του γάμου τους

Το βράδυ της Τετάρτης (5/10) ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του, καρπός του έρωτά του με την Αντιγόνη Ψυχράμη -δείτε εδώ το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά

«Όλοι με το κορίτσι μου λένε ότι με το κορίτσι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης».

Από την άλλη, ο ίδιος αναφέρθηκε στους επικούς τσακωμούς με την Αντιγόνη Ψυχράμη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Πολλοί φίλοι μου, μου λένε ότι αισθάνονται άβολα όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να τσακωθούμε πολύ αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι – χέρι και φιλιόμαστε».

Δημήτρης Μακαλιάς - Δηλώσεις

Συνέχεια τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει μέρα να μην τσακωνόμαστε. Όταν έφτασε στην εκκλησία ήθελα να τη συνοδεύσουν τα αδέρφια της, αλλά εγώ επειδή το εκκλησάκι ήταν μικρό δεν μπορούσα να πάω πίσω και όντως παρέμεινα εκεί. Σε αυτό τον γάμο έγιναν τόσα ευτράπελα όμως, που αυτό ήταν το λιγότερο».

Τέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία και συμμετέχει και αποκάλυψε πως σκεφτόταν για το αν θα συμμετάσχει λόγο του ερχομού της κόρης του.

Πέρυσι σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου στο Ποιος είναι πρωινιάτικα λόγω του δεύτερο παιδιού, δεν ήξερα αν θα αντέξω και την εκπομπή και το θέατρο».

«Ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου» - 7 χρόνια γάμου μετά και ακόμα "λιώνει" για τον Μακαλιά η Ψυχράμη

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 στο OPEN και συγκεκριμένα στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, είχαν γιορτή, καθώς ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του του ετοίμασαν ολόκληρη έκπληξη για να τον δουν χαρούμενο και να του δείξουν την εκτίμησή τους.

Τον ηθοποιό όμως, τον περίμενε και μία ακόμη μικρή έκπληξη, καθώς η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη, δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε από μία ερωτική εξομολόγηση για τον καλό της. Οι δυο τους είναι 7 χρόνια μαζί και η αγάπη τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

«Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου.. Χρόνια πολλά καρδιά μου, ελπίζω η ζωή μας να συνεχίσει έτσι γεμάτη ταξίδια και έντονα συναισθήματα…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αντιγόνη Ψυχράμη