Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς

Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / antigoni_psichrami
Instagram / antigoni_psichrami

Μια υπέροχη περίοδο διανύουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός αναμένεται να φέρει το μωράκι της στον κόσμο γύρω στις αρχές του Δεκέμβρη, ενώ μάλιστα η ίδια πάντρεψε την αδερφή της πριν μερικές μέρες.

Το πρωί της Τετάρτης 5/10, η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες με τη Τζένη Θεωνά από τα γυρίσματα της εκπομπής «Μαμά –δες».

Το φύλο του μωρού που περιμένουν Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς

Μέσα σε όλα, η ίδια αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι ενώ μάλιστα δεν δίστασε να ζητήσει και την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων καθώς ψάχνει όνομα για το μωράκι της.

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, συναντήθηκα με την @jennytheona για να τα πούμε όλα σαν Μαμάδες… Μπορεί να έχει αγόρι αλλά είχε ωραίες ιδέες για κοριτσίστικο όνομα. Έχετε να μου προτείνετε εσείς κάποιο;», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς
Instagram / antigoni_psichrami

Η αποκάλυψη της για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι πολλά χρόνια μαζί και πρόσφατα, μάλιστα, έκλεισαν 7 ολόκληρα χρόνια γάμου. Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 8/9, και μίλησαν για την δεύτερη εγκυμοσύνη της ηθοποιού, την οποία διανύει αυτή τη στιγμή και δεν μένει πολύς καιρός ακόμα μέχρι να γεννήσει.

Ο πρώτος, λοιπόν, αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι η καλή του είναι έγκυος, ενώ εκείνη εξέφρασε τα άγχη της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης, εξηγώντας πως πλέον όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Φυσικά και αγχώνομαι. Είναι σαν το πρώτο. 7 μηνών είμαι τώρα. Είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, μέχρι τους 4 μήνες είχα εμετούς, δυσγευσίες, διάφορα ορμονικά προβλήματα, αλλά τώρα μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα.

«Είχαμε επέτειο 10 ετών γνωριμίας και θέλαμε να κάνουμε ο καθένας ένα δώρο. Εγώ της έκανα άλλο δώρο, η Αντιγόνη μου έκανε δώρο το τεστ. Την έβγαλε φθηνά, όπως κατάλαβες», επισήμανε ο Μακαλιάς.