«Ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου» - 7 χρόνια γάμου μετά και ακόμα "λιώνει" για τον Μακαλιά η Ψυχράμη

Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου» - 7 χρόνια γάμου μετά και ακόμα

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 στο OPEN και συγκεκριμένα στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, είχαν γιορτή, καθώς ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του του ετοίμασαν ολόκληρη έκπληξη για να τον δουν χαρούμενο και να του δείξουν την εκτίμησή τους.

Τον ηθοποιό όμως, τον περίμενε και μία ακόμη μικρή έκπληξη, καθώς η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη, δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε από μία ερωτική εξομολόγηση για τον καλό της. Οι δυο τους είναι 7 χρόνια μαζί και η αγάπη τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Ψυχράμη για τα γενέθλια του Δημήτρη Μακαλιά

«Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου.. Χρόνια πολλά καρδιά μου, ελπίζω η ζωή μας να συνεχίσει έτσι γεμάτη ταξίδια και έντονα συναισθήματα…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αντιγόνη Ψυχράμη

Ο έρωτας δεν κρύβεται! Οι δημόσιες ευχές του ηθοποιού στην εγκυμονούσα για την γιορτή της

Λίγο καιρό πριν γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, ο Δημήτρης Μακαλιάς με αφορμή την ονομαστική εορτή της συζύγου του Αντιγόνης Ψυχράμη, βρήκε την ευκαιρία για να κάνει μία πολύ όμορφη και συγκινητική εξομολόγηση στην αγαπημένη του.

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 1/9 έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ένα κείμενο στην λεζάντα του το οποίο εκφράζει όλη την λατρεία που της έχει, και αυτό είναι κάτι που δύσκολα κρύβεται.

«Κάθε μέρα και ένα νέο ταξίδι. Κάθε μέρα με άλλα χρώματα που μόνο εσύ ξέρεις τόσο όμορφα να συνδυάζεις. Κάθε μέρα μαζί σου είναι γιορτή. Χρόνια πολλά αγάπη μου @antigoni_psichrami», έγραψε ο Δημήτρης Μακαλιάς και από κάτω γέμισε αμέσως η ανάρτηση με ευχές.

 Οι δημόσιες ευχές του Δημήτρη Μακαλιά στην εγκυμονούσα Αντιγόνη Ψυχράμη

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Δημήτρης Μακαλιάς