"Aγχωμένη και φοβισμένη..." - Τα συναισθήματα της Αντιγόνης Ψυχράμη λίγο πριν γίνει μαμά για 2η φορά

Η ανάρτηση με την εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία πριν τον ερχομό του παιδιού της απολαμβάνει μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μακαλιά τις διακοπές τους, μαζί φυσικά με τον γιο της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες, από το μπάνιο που απόλαυσαν ομαδικώς στην θάλασσα.

Ταυτόχρονα όμως, μοιράστηκε και τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για αυτά που έρχονται.

Οι νέες φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι νέες φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή να...»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επιθυμία που έχει μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη να αποκτήσουν κι άλλο παιδάκι.

«Στο σπίτι έχω το ρόλο του καλού αστυνομικού. Στις διαπραγματεύσεις είμαι σκληρός. Έχω κλείσει πόρτες τα τελευταία χρόνια, επειδή προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν. Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας.

Η Αντιγόνη είναι δύσκολος άνθρωπος που μου έκανε τη ζωή πολύ ομορφότερη με τις δυσκολίες της κι έχουμε πολύ ωραία σχέση. Εγώ είμαι ο καλύτερος φίλος της Αντιγόνης και η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε πολύ στη διαφορετικότητά μας.Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου αυτή σχετίζεται ίσως και με το γεγονός ότι έχω χάσει τον αδερφό μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός που λύγισε στον αέρα της εκπομπής του open πριν μερικές μέρες.