«Λύγισε» στον αέρα του Open ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον Πάνο Νάτση - «Είναι ειλικρινά σοκαριστικό»

Πολύ φορτισμένος ψυχολογικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα του Open ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον Πάνο Νάτση - «Είναι ειλικρινά σοκαριστικό»

To πρωί της Δευτέρας (31/1), η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα σχολίασε τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Πάνου Νάτση, με τον Δημήτρη Μακαλιά να λέει μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον συνάδελφό του που έφυγε τόσο ξαφνικά.

Το σχόλιο του Δημήτρη Μακαλιά για τον Πάνο Νάτση στο Open

«Περίμενε πώς και πώς να βγει η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Είναι ειλικρινά σοκαριστικό το να το συζητάμε. Λέγαμε χαζά για όνειρα και το μέλλον του. Ήταν η χαρά της ζωής», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Δεν θα μάθει η μητέρα του ότι πέθανε! Δεν θα ήθελα να επεκταθούμε» - Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Πρωινό με σκοπό να μιλήσει για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του Πάνου Νάτση τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα. Ορισμένες ερωτήσεις ωστόσο που του έκαναν και αφορούσαν την μητέρα του, τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός η μητέρα του δε γνωρίζει πως ο γιος της έφυγε από τη ζωή και δεν πρόκειται και να το μάθει λόγω προβλημάτων που έχει με την υγεία της.

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

«Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».