Πάνος Νάτσης: «Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της» - Σπάραξε σε λυγμούς ο ξάδερφός του

«Ποιος θα τολμήσει να το πει;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: «Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της» - Σπάραξε σε λυγμούς ο ξάδερφός του

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες τόσο για τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και για την οικογένεια του Πάνου Νάτση καθώς έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο που είχε. Πιο συγκεκριμένα, ο ξάδελφός του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR όπου ξέσπασε φανερά σε λυγμούς.

Οι δηλώσεις για τον Πάνο Νάτση

«O θεός επιλέγει τους καλούς, δεν επιλέγει ποτέ τους κακούς ή έναν άνθρωπο που δεν χαμογελάει. Πάντα ήταν με το χαμόγελο σε όλους , πάντα με τη θετική αύρα , να μην έχει ποτέ αρνητική αύρα. Αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε , το θέατρο και αγαπούσε τη μηχανή ο έρωτας πάντα σε παίρνει μαζί.

Πολύ σύντομα θα αρραβωνιαζόταν και τι σημασία έχει πια αυτό ; Kαμία! αυτό που θέλαμε εμείς όλοι …να είχαμε ένα παιδί δικό του, δεν το έχουμε, καήκαμε!! θα παρευρεθώ στην κηδεία και θα είμαι μακριά …Να μείνω μόνο με το χαμόγελο του. Ας το πάμε θέλημα Θεού για να είναι πιο μικρός ο πόνος.

Χάσανε το φωτεινό τους πλάσμα…Έτσι αποκαλούσαν τον Πάνο Νάτση. Χάσανε ένα παλικάρι 31 ετών. Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της Ποιος θα τολμήσει να το πει, η μητέρα του είναι ο άγγελος πάνω στη γη».

Συγκλονίζει το βίντεο δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα

Πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε η επιθυμία της οικογένειας αλλά και της συντρόφου του για την κηδεία του Πάνου Νάτση ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα.

Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του MEGA εξασφάλισε βίντεο μερικά δευτερόλεπτα πριν την σφοδρή σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή του 31χρονου ηθοποιού.

Όπως θα δείτε παρακάτω το φορτηγό φαίνεται να κινείται στον σχεδόν άδειο δρόμο, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν η ταχύτητά του.