Πάνος Νάτσης: Ανακοινώθηκε η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Ανακοινώθηκε η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση όπου έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01, έχει προκαλέσει σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο με τους συνάδελφούς τους να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγο ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια ανάρτηση στην οποία γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του 31χρονου ηθοποιού.

Η ανάρτηση για την επιθυμία της οικογένειας του Πάνου Νάτση

Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την κατανάλωση αλκοόλ

Τα αποτελέσματα και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε την ζωή στον Πάνο Νάτση, ερευνά η Τροχαία των Αθηνών. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο της παραβίασης του STOP που υπήρχε στην διασταύρωση όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Στο σημείο της τραγωδίας αυτή την ώρα γίνεται αυτοψία ώστε να βγει το πόρισμα, ενώ οι Αρχές ψάχνουν και τις κάμερες ασφαλείας από τις γύρω περιοχές για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη και προκάλεσε την θανατηφόρα σύγκρουση.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού καθώς αυτό προβλέπεται από τον νόμο σε περίπτωση θανατηφόρου τροχαίο και όπως ειπώθηκε στο Mega, οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν πως δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ.