Στιγμές ευτυχίας για Ψυχράμη και Μακαλιά - Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους

Η πιο γλυκιά ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για Ψυχράμη και Μακαλιά - Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς- ο οποίος πρόσφατα προέβη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την Αντιγόνη- πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Φαίνεται πως περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και η ανακοίνωση έγινε από την μανούλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία ανάρτηση πριν λίγα λεπτά ανακοινώνοντας τα χαρμόσυνα. Στη φωτογραφία απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και σε μία δεύτερη ακόμα πιο γλυκιά, ο γιος της την φυλάει.

Η ίδια έγραψε: «Η οικογένεια μας μεγαλώνει …

Ευλογία @dimitrismakalias» και αμέσως οι διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να της γράψουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Ψυχράμη

Ανάρτηση Ψυχράμη

Ψυχράμη γιος

«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή να...»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επιθυμία που έχει μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη να αποκτήσουν κι άλλο παιδάκι.

«Στο σπίτι έχω το ρόλο του καλού αστυνομικού. Στις διαπραγματεύσεις είμαι σκληρός. Έχω κλείσει πόρτες τα τελευταία χρόνια, επειδή προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν. Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας.

Η Αντιγόνη είναι δύσκολος άνθρωπος που μου έκανε τη ζωή πολύ ομορφότερη με τις δυσκολίες της κι έχουμε πολύ ωραία σχέση. Εγώ είμαι ο καλύτερος φίλος της Αντιγόνης και η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε πολύ στη διαφορετικότητά μας.Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου αυτή σχετίζεται ίσως και με το γεγονός ότι έχω χάσει τον αδερφό μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός που λύγισε στον αέρα της εκπομπής του open πριν μερικές μέρες.