Έλαμπε μέσα στο στράπλες νυφικό της η ηθοποιός - Ρομαντικός γάμος στην Αχαΐα για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλαμπε μέσα στο στράπλες νυφικό της η ηθοποιός - Ρομαντικός γάμος στην Αχαΐα για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Μπορεί στο εξωτερικό να έχουμε πολλούς χωρισμούς με πρόσφατο πασίγνωστο μοντέλου, ωστόσο, στην Ελλάδα πριν από μερικά λεπτά πραγματοποιήθηκε ένας παραμυθένιος γάμος στην Πλατανιώτισσα Αχαΐας. Γνωστή ηθοποιός μετά τον πολιτικό της παντρεύτηκε και με θρησκευτικό.

«Δεν κάναμε ουσιαστικά γάμο, περιμέναμε τυπικά ότι θα πάμε στο δημαρχείο να βάλουμε τις υπογραφές μας για να είναι το παιδί μας σωστό, αναγνωρισμένο και καλυμμένο από όλες τις απόψεις», είχε δηλώσει το ζευγάρι πρόσφατα.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό

Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη, αδερφή της Αντιγόνης Ψυχράμη κα το σύζυγό της, Λάμπρο Κτέναβο. Φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram της η τραγουδίστρια. To ζευγάρι μάλιστα βάφτισε και το παιδάκι του.

Με την κοιλιά στο στόμα η Αντιγόνη στο γάμο της αδερφής της

Η Αντιγόνη Ψυχράμη διανύει μια περίοδο, που αν και την είχε ξανά ζήσει, σίγουρα και αυτή τη φορά βιώνει όμορφα και ξεχωριστά συναισθήματα. Η εγκυμοσύνη λοιπόν, στο δεύτερο παιδάκι της την κάνει να νιώθει μοναδικά, ακόμη και αν η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ.

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο instagram μαζί με τον πρωτότοκο γιο της, στο κάλεσμα που είχαν για τον γαμοβάφτιση της Αθερίδου. Μπορεί η τραγουδίστρια, όπως είναι εμφανές να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως δε χάνει με τίποτα το στυλ και την καλή της διάθεση.

«Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από αυτά τα δυο τρελοκομεία, παρά να ζήσω μαζί τους την πιο ανατρεπτική, μαγική και ιδιαίτερη γαμοβάφτιση….Σας αγαπώ πολύ να σας χαιρόμαστε. Υ.Γ @fotiniatheridou δεν βγάλαμε ούτε μια φωτογραφία».

Ψυχράμη εγκυμοσύνη